De laatste Weekly Snaps van 2014. Afgelopen week was helaas een stuk minder glorieus dan de week ervoor. Maandag was geweldig, maar ‘s avonds ging het mis en dat is helaas nogal blijven hangen. Het idee om de kerstdagen zorgeloos door te kunnen brengen ging dus niet helemaal door, maar het waren gelukkig maar 2 dagen en ik heb in elk geval een leuk kerstdiner gehad.

maandag 22 december

Maandagmiddag ben ik weer gaan helpen in het huisje van een vriend. Dit keer met meubels in elkaar zetten. Ik heb het ontzettend naar m’n zin gehad, want als ik lekker aan het klussen ben, dan ben ik helemaal in m’n element.

Het was die dag ook heel zacht weer, dus ik heb de hele dag in een poloshirtje met korte mouwen rondgelopen. Als je hard aan het werk bent, krijg je het sowieso goed warm en hard gewerkt heb ik! Ondanks dat ik geen greintje make-up droeg, vind ik zelf dat ik gewoon straal op die eerste foto. Zo goed voelde ik me.

dinsdag 23 december

Dinsdag was helaas het andere uiterste. Maandagavond laat ging het mis en dinsdag voelde ik me letterlijk ziek van angst en heb ik de halve dag op bed gelegen omdat ik echt uitgeschakeld was. Om 3 uur vond ik het mooi geweest en heb ik mezelf naar de supermarkt getrapt om een paar boodschappen te doen. Helaas bleek bij thuiskomst dat ik een lekke band had, dus moest ik ermee naar de fietsenmaker, wat ik overigens pas dagen later deed.

Fietskarretje

woensdag 24 december

Woensdag voor een boodschap naar ‘t Piazza Center. De boodschap was niet voorradig, dus heb ik mezelf vervolgens maar getrakteerd op een geweldige rode sjaal met sterren bij Etos (helemaal mijn ding) en een Luikse wafel met warme kersen en slagroom bij DeliFrance.

Naast de kerstversiering die ik al eerder had gespot in het winkelcentrum, zat er nu een compleet orkest te spelen. Ondanks dat het blijkbaar allemaal kerstmuziek voor moest stellen, raakte ik er nogal van gedeprimeerd. Echt vrolijk klonk het niet.

donderdag 25 december

Eerste Kerstdag! Ik ben gewoon alleen thuis geweest, maar ‘s avonds hadden we met wat familie gereserveerd bij een restaurant hier in Gorkum, waar ik naartoe ben gelopen. Op de eerste foto zie je de enige laarzen met hakken die ik nog heb (deze lopen wel fijn) en ernaast een foto van het versierde raam van De Hoofdwacht, waar we dus hebben gegeten.

Omdat ik opeens niet meer wist wat ik moest doen omdat ik aan het wachten was totdat het half zes werd, ben ik om vier uur al begonnen met m’n haar en make-up en het resultaat beviel me wel. Voor die krullen was een halve bus haarlak nodig en ze zakten alsnog uit, maar het idee was leuk. Het citaat stond op de kerst-placemats in het restaurant en als laatste nóg een selfie, die ik wel iets dromerigs vond hebben. Deze maakte ik na thuiskomst.

zaterdag 27 december

Het gebrek aan foto’s van vrijdag, maakte ik zaterdag weer helemaal goed. Toen ik de gordijnen ‘s morgens opendeed, zag ik een mooie witte wereld en natuurlijk is sneeuw behalve irritant en onpraktisch, vooral ook héél fotogeniek.

Ik moest naar Wijk en Aalburg voor de verjaardag van oma en stak eerst over met de pont, waar ik mijn natte spullen op de verwarming uitstalde alsof het een waslijntje was. Met m’n moeder vervolgens met de auto naar Wijk, waar ik de foto van de bomen maakte. De rest van de foto’s maakte ik bij oma. Zoals je kunt zien, vond Bas de sneeuw ook helemaal geweldig en heeft ie lekker lopen ravotten.

zondag 28 december

Onverwachts ook nog een hele stapel foto’s van vandaag. Ondanks dat ik aanvankelijk niet de straat op durfde vanwege de gladheid, won de drang om naar buiten te gaan het van de angst om te vallen en heb ik toch nog 5 km gelopen.

Niet gevallen en het was even goed om m’n gedachten te verzetten. Ik maakte alle onderstaande plaatjes onderweg. Vooral foto 1, 4, 6 en 7 vind ik zelf erg gaaf geworden! Bas heeft ook weer lekker in de sneeuw gespeeld, maar was het laatste stuk naar huis niet meer vooruit te branden omdat ie koude pootjes had.

Hoe was jouw week?