Zoals ik in de Weekly Snaps van zondag al schreef, ben ik afgelopen zaterdag met een vriendin in de griend tussen Oudendijk en Sleeuwijk gaan struinen, gewapend met fotocamera’s en warme wollen mutsen. Ondanks dat we gehoopt hadden dat er nog wat meer sneeuw zou liggen, leverde het uiteindelijk toch best leuke plaatjes op!

In deze post laat ik je graag wat foto’s zien die ik maakte. Een aantal van mijn iPhone-shots kon je in bovengenoemde post al zien, maar met een spiegelreflexcamera maak je uiteindelijk toch nog net wat mooiere en scherpere foto’s.

Hierboven een serie foto’s die ik in de griend maakte. Hieronder een drietal foto’s van de koeien die op dat terrein rondliepen. Vooral het exemplaar op de eerste foto was behoorlijk fotogeniek en keek elke keer echt in de lens.

Het zal nieuwsgierigheid geweest zijn, maar het leverde wel een gave foto op. Ik ben normaal gesproken niet specifiek geïnteresseerd in koeien, maar deze soort vond ik sowieso wel erg mooi om te zien!

Als laatste wat zonsondergang foto’s. Ondanks dat het niet de meest spectaculaire zonsondergang was die ik ooit heb gezien, ontstond er wel een prachtig kleurverloop. Op de veerpont naar huis was het echt genieten van zo’n uitzicht.

Op de foto direct hieronder zie je de historische haven van Woudrichem in silhouet, daaronder één die ik maakte vanaf de wal, voordat ik op de pont naar huis stapte. De laatste foto is gemaakt Buiten de Waterpoort, weer terug in Gorinchem.

Welke foto vind jij het mooist?