De eerste maand van 2015 zit er inmiddels bijna op, dus tijd om terug te kijken op de afgelopen weken. Zoals ik al eens eerder liet weten, vind ik deze blogposts erg leuk om te schrijven, al heb ik er nog steeds een beetje een ongedefinieerd gevoel bij.

Het is een soort samenvatting geworden van favorieten, wat me op het moment bezighoudt en juist ook weer dingen van de afgelopen weken. Deze rubriek is al een paar keer van inhoud en titel veranderd en toch ben ik er nog steeds niet helemaal tevreden over.

Gedragen

Sweatshirts! Die draag ik tegenwoordig zelfs nog liever dan gebreide truien. Grappig is dat mijn huidige favoriete items van de herenafdeling komen. M’n donkerblauwe hoodie van Petrol en een lichtgrijze van H&M.

Zelfs het nieuwe blauwe gewatteerde jasje wat ik pas voor een schijntje kocht, is eigenlijk een herenmodel. Dat past niet altijd mooi, maar soms heb je gewoon geluk. Mijn stijl is over het algemeen het best te omschrijven als stoer gemixt met sportief en dat thema vind je nu eenmaal ook vaak terug bij herenkleding.

Gegeten

Nu ‘t weer wat beter met me gaat, heb ik gelukkig ook weer wat meer eetlust, al is het nog steeds niet zo dat ik nu opeens veel eet of zo, dat doe ik sowieso nooit. Ik heb ook alweer een paar keer gekookt en vorige week een vriend te eten gehad. Ik maakte macaroni met heerlijke carbonara-saus (wel uit een potje hoor), smullen!

Twee dagen eerder kookte ik bloemkool, dat is echt één van mijn favoriete groentes en ook nog eens gezond en voedzaam! Verder bakte ik pannenkoeken (yummy!), at ik een Bossche bol op m’n verjaardag en dronk ik veel thee.

Bossche bollen

Gedaan

Behoorlijk veel! Vooral alles wat met lopen te maken heeft. Ik loop al een paar weken gemiddeld 50 km per week en dat gemiddelde ligt zo’n 20 kilometer boven mijn normale gemiddelde! Ik vind het dan ook leuk om ergens heen te gaan of gewoon naar een andere plaats te lopen.

Zo heb ik in één maand tijd onder meer gewandeld in Leerdam, Hardinxveld, bij Slot Loevestein, Dordtse Avelingen, de griend tussen Sleeuwijk en Oudendijk en ondanks dat ik niet zozeer voor wandel doeleinden in Den Bosch was, heb ik daar ook de nodige kilometers gemaakt. Verder vierde ik mijn verjaardag, bakte ik hondenkoekjes en maakte ik belachelijk veel mooie foto’s

Gedroomd

Waar ik elke avond weer hoop dat ik over R. droom, komen er juist heel andere onderwerpen langs als ik eenmaal onder zeil ben. Zo stond ik pas ‘s morgens voor de broodtrommel in de verwachting daar een zak eierkoeken te vinden, omdat ik zeker wist dat ik die bij de Spar had gekocht. Bleek ik dat gedroomd te hebben.

Ook droomde ik veel over ruzies, nare opmerkingen van mensen en vervelende momenten. Niet leuk, maar aan de andere kant zal dat denk ik nog een stukje stressverwerking zijn van de afgelopen maanden. Beter dat dit in m’n dromen voorbij komt, dan overdag. Zo denk ik er tenminste wel over.

Gelezen

Weinig! Ik ben al een week of drie in hetzelfde boek bezig. Een leuk boek, maar steeds ben ik te druk met andere dingen, waardoor ik niet aan lezen toekom. Het boek heet overigens Danni Lowinski: Modellen Gezocht.

Ondanks dat ik de gelijknamige tv-serie nog nooit gezien heb, moet ik dat misschien ook eens gaan bekijken, ik zag pas een voorstukje dat deze serie eerdaags weer begint. De boeken zijn in elk geval leuk, ook al is ‘t wennen om in het Vlaams te lezen.

Gekocht

Behalve de wekelijkse boodschappen, brokken voor Bas, een familieverpakking waxinelichtjes en een mals biefstukje uit de aanbieding bedoel je? Ik kocht begin januari een steekkarretje en verder was het redelijk rustig qua uitgaven.

Wel is er vorige week een doosje van H&M bezorgd, waarvan ik drie items heb gehouden. In Den Bosch had ik trouwens nog een leuke muts gescoord in de sale bij C&A en ik bestelde bij Bol.com een verjaardagscadeautje voor m’n moeder.

Gewenst

Grappig is dat ik in de vorige Mijn Maand een nieuwe stijltang en een tussenringen set voor m’n camera wenste. En ook dat het snel beter met me zou gaan. Al deze wensen zijn uitgekomen! Al heb ik die tussenringen set teruggestuurd, omdat ze erg tegenvielen. Kan gebeuren.

Wat ik nu wens? Eigenlijk heb ik niet zoveel noten op m’n zang. Ik wil graag een groothoeklens, maar dat is niet iets wat ik op korte termijn aan m’n lenzencollectie wil toevoegen. Verder zijn er geen nieuwe wensen bijgekomen. Qua niet-materiële wensen hoop ik natuurlijk dat ‘t goed blijft gaan en steeds nog een beetje beter!

Geluisterd

Héél veel muziek! januari was echt mijn Spotify maand. Soms doe ik maandenlang niks met deze muziekdienst en dan ben ik er weer niet weg te slaan. Daarnaast ben ik ook al een poosje bezig met een opruimactie in iTunes. Ik heb daar zo belachelijk veel muziek instaan en vind niet eens alles mooi. Stomme liedjes gooi ik dus weg.

Ik wil eigenlijk alleen nog muziek die ik écht goed vind houden. Maar met ruim 16.500 nummers duurt zoiets vrij lang. Eén van mijn huidige favorieten is dit heerlijke nummer van Andy Grammer. En trouwens ook het prachtige Golden Leaves van Passenger, die je onlangs hebt kunnen beluisteren in deze blogpost.

Geliefd

Bossche bollen ❤ sweaters ❤ lange einden wandelen ❤ m’n nieuwe Chi-stijltang ❤ leuke reacties op m’n Instagram ❤ Spotify ❤ bananen ❤ Crossy Road (spelletje) ❤ 2015 ❤ mini-worstenbroodjes ❤ jarig zijn ❤ warme chocolademelk ❤ knuffelen met Molly ❤ met de pont overvaren ❤ macaroni carbonara ❤ mijn haar (het wordt al lekker lang!) ❤ ijskoffie ❤ slapen ❤ mijn moeders appeltaart ❤ complimentjes ❤ m’n zwarte lederlook rokje