Ik heb al vaker door laten schemeren dat ik niet zo van de getalletjes ben. Ik hecht relatief weinig waarde aan aantallen volgers, omdat ik weet dat zo’n getal eigenlijk niets zegt. Daarom zal je mij ook nooit een blogpost zien schrijven over het feit dat ik inmiddels 100 Bloglovin’ volgers heb of dat ik inmiddels voor de tweede keer in een maand tijd 1000 volgers heb behaald op Instagram. Het is gewoon niet boeiend.

Desondanks vind ik mijn sitestatistieken altijd een feestje om naar te kijken. Niet eens vanwege de getallen, maar des te meer door de criteria waar mensen op zoeken of via welke links ze op mijn site terecht komen!

Vandaag weer een aantal zoekopdrachten! Het valt me trouwens keer op keer op dat blijkbaar heel veel mensen zo ontzettend slecht Nederlands schrijven. De meeste zoekopdrachten bevat taalfouten om van te janken. Overigens neem ik ze letterlijk over, dus het is niet dat ikzelf opeens geen normaal Nederlands meer kan schrijven.

Rode pigment over groen krijg je dan rood haar?

Wou je zeggen dat je nu groen haar had dan???

shampoo waar je grijs van word

Seriously? En ik maar denken dat iedereen massaal aan de kleurspoeling ging om de grijze haren juist te verdoezelen. Weer mis!

Duizende mensen ontvolgen op Instagram

Gewoon je account opheffen. Werkt het snelst!

wat kan ik doen tegen groen haar

De schaar! *zet Jaws muziekje op*

niemand liked mijn fotos

Huilehuile… 🙂

waarom zijn openteen schoenen sexy

Dát vraag ik me dus ook al jaren af, ik vind ze vreselijk!

marks & spencer engelse worstjes

En ik maar denken dat het een modeketen was.

jammer plaatjes

Helaas pindakaas!

slapen met badmuts krullen

Laat ik daar nu gelijk een beeld bij hebben!

dopertwen

Laat ik daar nu nog nooit van gehoord hebben, of bedoel je soms doperwten? Is ook een lastig woord, als kind zei ik daar altijd ‘erteltjes’ tegen. Ook zo wat.

hoe zie ik of iemand op Instagram je foto niet liked

Lijkt me logisch, toch?

hoe krijg je meer dan 1000 volgers

Zucht…

geel haar ketchup

Huh?