De laatste Reads was als ik me niet vergis een speciale kerst-editie, dus tijd voor een nieuwe verzameling linkjes in het begin van het nieuwe jaar! Het zijn er overigens niet overdreven veel, maar het gaat tenslotte om de kwaliteit en niet om de kwantiteit! :-)

reads-of-the-week

Dit keer eens geen enorme verzameling recepten en andere lekkernijen, maar wat leuke do-it-yourself projectjes. Om te beginnen een schattig sneeuwpopje gemaakt van één sok, winterse kaarslichthouders (ook na de feestdagen willen we tenslotte nog een gezellig huis, right?) en oordopjes met geknoopt garen.

Na deze overdaad aan DIY nog wat random linkjes. Een serie foto’s waarin wolken op een heel bijzondere manier zijn verwerkt, tien tips om meer volgers te krijgen op Instagram en nóg meer tips, maar dit keer om de bounce-rate in je website-statistieken te verlagen.