Vandaag lees je vooral veel tips over uiteenlopende onderwerpen. Ik bedacht me trouwens dat het misschien verwarrend lijkt dat ik zo nu en dan een post genaamd Leuke Linkjes plaats en dat er daarnaast ook Reads of the Week zijn. Leuke linkjes draait om fun en bij Reads of the Week deel ik interessante links, meestal afkomstig van andere blogs.

reads-of-the-week

Ondanks dat ik misschien niet meer tot de doelgroep behoor, volg ik Girlscene al behoorlijk lang. Er staat hoop op wat ik nooit lees, maar soms zijn er best interessante artikelen of, zoals in dit geval, handige tips. Onder meer 20 handige kleding-hacks, 9 onbekende beauty-tips en niet nuttig maar wel leuk: een overzichtje van bekende logo’s met een verborgen boodschap.

Verder met een leuke cadeauverpakking DIY en om dat creatieve gevoel even vast te houden: acht ideeën voor fotografie-projecten. Tot slot wat random linkjes. Om te beginnen een tutorial om een gebreid effect over je tekst of foto te gooien en leer hoe je aandacht van bezoekers op je site vast kunt houden. Tot zover het link-lijstje van deze week!

Wat is de laatste site die jij vandaag bezocht hebt? Behalve die van mij dan. :-)