Zo nu en dan zie je wat van mijn huidige favoriete liedjes voorbij komen in de Momentopname blogposts, maar vandaag pak ik het eens anders aan. Ik heb recentelijk vele uren in Spotify doorgebracht met het checken van hitlijsten en ontdekken van leuke nieuwe muziek en daarbij een aantal bijzondere pareltjes ontdekt die het vermelden meer dan waard zijn!

Het gaat in dit geval om mooie liedjes. Ik merk dat ik het laatste jaar een steeds grotere voorliefde ben gaan ontwikkelen voor het singer-songwritergenre. Waar ik een tijdlang praktisch dagelijks naar bands als Linkin Park en Metallica luisterde (die ik overigens nog steeds steengoed vind), hou ik tegenwoordig van wat meer melodieuze muziek, het zal de leeftijd zijn :-)

Zo, voorlopig heb je wat te luisteren! Als jij ook van dit soort muziek houdt, verwijs ik je graag door naar mijn Spotify playlist. Ik heb trouwens nog meer leuke playlists die je ook kunt beluisteren. Weet jij ook nog een mooi liedje?