Het nieuwe jaar is begonnen, 2015, een mooi rond getal. Het jaar waarin ik 40 zal worden (over twee weken al), waarin ik opnieuw de strijd aan ga met mijn angsten, waarin ik gezond en gelukkig hoop te blijven en waarin ik ook mijn uiterste best zal doen om jou als mijn (al dan niet trouwe) bezoeker van dagelijks leesvoer te voorzien.

Ik zag gisterochtend op Facebook een citaat met de tekst: “2015: A new book with blank pages. Let’s write a bestseller!”. Dat is precies hoe ik er ook over denk. Ondanks dat 1 januari technisch gezien niet een heel andere dag is dan 31 december, is de start van een nieuw jaar toch altijd wat symbolisch. Een nieuwe start, nieuwe kansen, nieuwe voornemens. Een blanco pagina, een ongeschreven boek, 356 dagen vol kansen en mogelijkheden.

Dat is dan ook precies wat ik jou toewens. Een succesvol jaar met nieuwe kansen, fijne mensen en mooie momenten. Een jaar waarin je geschiedenis schrijft, herinneringen creëert voor later. Een jaar waarin je niet alleen ouder, maar ook een stukje wijzer wordt. Een mooi jaar. Laten we er met z’n allen het beste van maken. Met elkaar, voor elkaar, door elkaar.

Happy 2015!

Heb jij voornemens voor het nieuwe jaar?