Een nieuwe lading positiviteit op deze laatste dag voor het weekend. Ik heb weer wat leuke glimlachmomentjes voor je verzameld in de afgelopen weken en ik hoop dat ik bij jou ook een mooie glimlach op je gezicht kan toveren met het lezen ervan!

Leuke rok!

Onlangs kocht ik een geweldige maxirok met sterrenprint bij een boetiekje in de stad. Behalve dat ik ‘m zelf helemaal het einde vind, viel het kledingstuk blijkbaar andere mensen ook op. Toen ik bij de bakker was voor een zakje eierkoeken, kreeg ik van de vrouw die me hielp ook al een compliment over m’n outfit en met name de rok vond ze ook erg leuk!

Uit eten

In twee dagen twee keer lekker uit eten geweest. Eerst met m’n moeder een zalige pannenkoek gegeten bij de Pannenkoekenbakker in Woudrichem en de dag erna eigenlijk als een totaal onverwachtse actie met m’n vader gegeten bij ‘t Oude Raedthuys, eveneens in Woudrichem. Beide keren ontzettend zitten smullen en met een volle buik naar huis gefietst.

Valentijnsdag

Niet alleen had ik het ultieme glimlachmomentje toen ik de Valentijnskaart voor R. op de bus gooide (en er naar aanleiding van de actie van PostNL een lipstick kus op drukte in plaats van een postzegel), maar ook erg leuk was dat ik zelf ook iets kreeg op deze dag, namelijk post van de ‘Zalando man’, waarover je hier al kon lezen.

Hartjeshond

Ik kocht hartvormige koekjes voor Bas en maakte daar een creatieve foto van, die ik in een mailtje aan de dierenwinkel stuurde waar ik ze gekocht had. Toen ik daar afgelopen week weer kwam voor 2 zakken brokken, riepen ze heel enthousiast dat het zo’n leuke foto was. Dat ze ‘m hadden doorgestuurd aan de leverancier en dat die ‘m ook aan iedereen had rondgestuurd. Waar een plaatje al niet goed voor is.

Happy Valentines Dog

In de media

Onlangs werd ik benaderd of mijn in 2013 geschreven post over fotograferen met een visuele beperking in een tijdschrift ter ere van het twintigjarig bestaan van de ZieZo Beurs geplaatst mocht worden. Dat wilde ik wel en binnenkort krijg ik het blad thuis gestuurd, met een iets aangepaste versie van mijn tekst en wat foto’s. Nice!

Véél fietsen

Ondanks dat het nog steeds koud is en ook best flink waait zo nu en dan, heb ik het fietsen alweer helemaal opgepakt en heb ik in een kleine anderhalve week toch ruim 225 km afgelegd op m’n mooie mountainbike. Ik geniet daar echt zó van!

Openbare dronkenschap

Onlangs lag ik op bed, toen ik buiten opeens een flinke knal hoorde en vervolgens een zatlap zeer verontwaardigd hoorde roepen “Wie zet hier nu ook een paal neer!” Meneer was dus met z’n dronken kop tegen een lantaarnpaal gelopen. Ik schoot echt hardop in de lach!

Goed gesprek

Ik reis regelmatig met de deeltaxi waarvoor ik een pasje heb en heb al heel wat verschillende chauffeurs gehad. Soms wordt er geen woord gesproken, terwijl ik de andere keer iemand tref die wel zin heeft in een praatje.

Maar verder dan oppervlakkig geblaat komt het eigenlijk nooit. Totdat ik onlangs thuisgebracht werd door een vriendelijke jongeman met wie ik een bijzonder gesprek had over geluk, waardering en dankbaarheid.

Wat was jouw ultieme glimlachmomentje van afgelopen week?