Sinds lange tijd weer eens een Photo of the Day. Reden voor het uitblijven van deze fotopost is dat ik mijn camera eigenlijk niet veel gebruik momenteel. Waar ik met m’n iPhone de ene na de andere mooie foto schiet, blijft m’n camera het meest van de tijd in de tas liggen. Onlangs zag je natuurlijk wel de serie die ik schoot in de griend en toen het vorige week weer wat gesneeuwd had, besloot ik er nu toch even met m’n camera op uit te trekken.

Eén van de foto’s die ik maakte zie je vandaag. Een houten (en besneeuwde) steiger bij de rivier, terwijl er een deken van mist over het water ligt. De meeste mist was inmiddels al weggetrokken, maar op deze manier is het ook wel een mooi gezicht. Ondanks dat de foto niet super vroeg is genomen, zie je als je goed kijkt, zelfs nog een beetje een roze waasje van het ochtendlicht.

Houten steiger Buiten de Waterpoort