Afgelopen zaterdag was het natuurlijk Valentijnsdag en schreef ik een post genaamd Voor de Liefde, waar overigens heel wat mooie en lieve reacties op kwamen! Ondanks dat ik zelf wel een kaartje gestuurd heb aan de persoon waarover ik in dat bewuste bericht ook schreef, verwachtte ik zelf geen post op deze dag, toch bleek dat mee te vallen…

Ik herinner me nog goed dat R. vorig jaar op Valentijnsdag een kartonnen koker kwam brengen waar een schitterende bloedrode roos in bleek te zitten. Helaas niet van hemzelf, maar van de ‘Zalando-man’. Een ontzettend originele marketing-actie van de gelijknamige webshop, waar ik toevallig deze zaterdag ook weer aan moest denken.

En wat schetst mijn verbazing? Om twaalf uur staat de post aan de bel, met een doosje van Zalando. Dit keer geen roos, maar wel een andere leuke verrassing! Wederom een ‘liefdesbrief’ van onze Zalando-man, waarin hij zich bezorgd afvraagt of hij me niet jaloers heeft gemaakt met bezoekjes aan onder meer Lieke van Lexmond, benieuwd is wat ik op onze eerste date zal dragen en dat hij me opnieuw wil verrassen met een cadeau!

Valentijnspost

Een mooi doosje

Bij de brief zit een waardebon voor €50 shoptegoed en een rood fluwelen juwelendoosje, met daarin een klein opgevouwen papiertje met de tekst “Lieve Ester, wil je met me shoppen?” Echt, ik kan de mensen die zulke acties bedenken wel kussen. Briljant toch?

Ik was dus aangenaam verrast met opnieuw een buitengewoon originele en hartverwarmende actie van Zalando en ben al druk aan het rondkijken wat voor leuks ik eens zal gaan shoppen van dat mooie bedrag. Inspiratie kan ik in elk geval alvast opdoen via deze pagina!

Ik had sowieso voor mezelf ook een klein cadeautje gekocht voor Valentijnsdag. Niet dat ik dat al van plan was geweest, maar toen ik voor een boodschapje bij HEMA moest zijn en daar dit schattige zilverkleurige armbandje zag, vroeg het gewoon om met mij mee naar huis te gaan. Het was ook nog eens lekker goedkoop. Is ie niet schattig?

Lief armbandje

Heb jij ook iets leuks gekregen (of gekocht) op Valentijnsdag?