Zaterdag was het Valentijnsdag en schreef ik een post genaamd Voor de Liefde, waar overigens heel wat mooie en lieve reacties op kwamen! Ondanks dat ik een kaartje gestuurd heb aan de persoon waarover ik in dat bericht ook schreef, verwachtte ik zelf geen post op deze dag, toch bleek dat mee te vallen.

Ik herinner me nog goed dat R. vorig jaar op Valentijnsdag een kartonnen koker kwam brengen waar een schitterende rode roos in bleek te zitten. Helaas niet van hemzelf, maar van de ‘Zalando-man’. Een leuke marketingactie van Zalando, waar ik toevallig deze zaterdag ook weer aan moest denken.

En wat schetst mijn verbazing? Om twaalf uur staat de post aan de bel, met een doosje van Zalando. Dit keer geen roos, wel een andere leuke verrassing! Wederom een ‘liefdesbrief’ van de Zalando-man, waarin hij zich bezorgd afvraagt of hij me niet jaloers heeft gemaakt met bezoekjes aan onder meer Lieke van Lexmond, benieuwd is wat ik op onze eerste date zal dragen en dat hij me opnieuw wil verrassen!

Valentijnspost

Een mooi doosje

Bij de brief zit een voucher voor € 50 shoptegoed en een rood juwelendoosje, met daarin een opgevouwen papiertje met de tekst “Lieve Ester, wil je met me shoppen?” Echt, ik kan de mensen die zulke acties bedenken wel kussen. Briljant toch?

Ik was dus erg verrast met opnieuw een buitengewoon originele en hartverwarmende actie van Zalando en ben al druk aan het rondkijken wat voor leuks ik eens zal gaan shoppen van dat mooie bedrag.

Ik had sowieso voor mezelf ook een klein cadeautje gekocht. Niet dat ik dat al van plan was geweest, maar toen ik voor een boodschapje bij HEMA moest zijn en daar dit schattige zilverkleurige armbandje zag, vroeg het gewoon om met mij mee naar huis te gaan. Het was ook nog eens lekker goedkoop. Is ie niet schattig?

Lief armbandje

Heb jij ook iets leuks gekregen (of gekocht) op Valentijnsdag?