Op 1 maart 2013 en op 21 november in datzelfde jaar, publiceerde ik een post met de weinig aan de verbeelding overlatende titel “Vraag maar raak!”. Het idee daarvan is, dat bezoekers mij een vraag kunnen kunnen stellen, die ik weer in een volgend artikel beantwoord. Ik zie dit fenomeen regelmatig op andere blogs en vind ‘t altijd leuk om te zien wat voor vragen mensen stellen.

Allereerst ben je vandaag dus vrij om mij één of meerdere vragen te stellen, maar ik heb zelf ook nog een vraag aan jou: Ik zou het erg leuk vinden om te weten wat voor blogpost of thema jij graag eens op EstrellaWeb zou willen zien!

Een soort ‘u vraagt, wij draaien’ dus. Ik kan niet beloven dat ik elke suggestie ook daadwerkelijk zal gaan omzetten in een blogpost, maar wie weet wat voor leuks er hierdoor allemaal boven komt drijven!

Wat wil jij graag van me weten?