Hoi! Heb je een beetje een goede week gehad? Mijn week was prima. Ik ging niet één maar twee keer op verjaarsvisite bij m’n moeder, liep weer de nodige kilometers, deed Bas in bad, heb voor het eerst een baby vastgehouden en ik maakte veel selfies. :-)

maandag 26 januari

Woensdag kon je al een plog lezen van maandag waarin de nodige foto’s voorbij kwamen. Ik vind het niet echt nodig om weer al die foto’s te laten zien, dus is het aantal foto’s voor deze dag vrij bescheiden.

Een foto van mezelf die weliswaar ook in de plog stond, maar die ik wel vrolijk vind en een ontzettend grappige foto van Bas. Het lijkt alsof hij heel lelijk doet, maar het beestje zat gewoon te geeuwen en ik was zo aardig om precies op het juiste moment een foto te maken.

dinsdag 27 januari

Zoals gewoonlijk lekker gewandeld met Bas en daarbij de eerste twee foto’s gemaakt. Ik vond het licht best mooi en van die leuke ribbel-wolkjes in de lucht. Geen idee wat de officiële benaming daarvoor is. ‘s Middags lag Bas weer eens lekker samen met Micky in z’n mand te slapen, altijd zo’n lief gezicht! Die twee liggen veel bij elkaar.

‘s Avonds ben ik een half uur bezig geweest om een enorme doos helemaal met pakpapier in te pakken. Daar zat ‘t verjaardagscadeau voor m’n moeder in. Ik vond het leuk om de doos waar ‘t in zat, ook in te pakken. Er is een hele rol pakpapier aan opgegaan maar het zag er mooi uit!

woensdag 28 januari

Mijn moeder vierde haar verjaardag en zoals alle jaren, had ze zelfgebakken appeltaart. En die is lekker! Ik mocht een poosje met de baby van een vriendin van haar op schoot zitten en ondanks dat ik het eerst maar eng vond, was ik al snel verkocht. Wat een charmeur is dat ventje! Feitje: In mijn volwassen leven heb ik nog nooit eerder een baby vastgehouden.

Weer thuis maakte ik deze selfie, die ik inmiddels ook als profielfoto heb ingesteld, ik draag de laatste tijd weer vaker rode lipstick, het doet iets bijzonders met mijn huidskleur, alsof ik straal! ‘s Avonds als verrassing nog een keer naar m’n moeder geweest, waar ik haar bejaarde kat Snoesje kiekte, die lekker op de bank lag te snurken. Geef ze eens ongelijk!

vrijdag 30 januari

Mist en sneeuw. Wat een mooie combinatie! Diverse foto’s gemaakt en na de wandeling met Bas ook nog met m’n spiegelreflex op de fiets gesprongen, maar toen was het mooiste er al vanaf, zal je altijd zien. Toch ben ik met deze foto’s ook erg tevreden. vooral één en twee vind ik gaaf!

‘s Middags met m’n haar aan het tutten geweest, ik kan er momenteel geen genoeg van krijgen, Het heeft een lengte bereikt dat ‘t echt ‘lang haar’ wordt en dat valt anderen blijkbaar ook op: Ik heb in één week bijna tien complimentjes over m’n haar gehad! Ik blijf voorlopig nog door sparen! Mijn droom is om haar tot halverwege m’n rug te hebben. Tot slot bakte ik een lekker biefstukje en at dat met wittebrood. Dat aten wij thuis vroeger op zondag ook vaak. Heerlijk!

zaterdag 31 januari

Flink aan de slag geweest in huis. Wassen draaien, ramen van binnen en buiten lappen, stoffen en wat andere klusjes. ‘s Avonds was ik nog steeds in een ‘schone’ bui en besloot ik Bas lekker in bad te doen. Vooral z’n poten waren bruin.

Daarna behandelde ik m’n eigen haar met kokosvet om het daarna lekker uitgebreid te wassen en te verzorgen. Ik hou niet van tutten qua make-up en bodycrèmes en zo, maar met m’n haar kan ik uren bezig zijn om het te verzorgen. Vind ik leuk!

zondag 1 februari

Vanmiddag ga ik bij oma op bezoek en waarschijnlijk ben ik pas tegen zessen thuis, dus gooi ik de Weekly Snaps lekker vroeg online. Voor het geval ik vandaag nog interessante foto’s maak, laat ik die volgende week zondag wel weer zien.

Zondag is bij mij altijd zo’n dag dat ik rondloop met een slordige knot op m’n hoofd, geen make-up, makkelijke kleren en in relax-modus. Ik koos voor één van mijn favoriete sweaters, je begrijpt vast wel waarom. :-) Verder natuurlijk met Bas gewandeld, waarbij ik de tweede foto maakte vlak voordat we de deur uit gingen.

Wat is het meest opmerkelijke wat jij deze week meemaakte?