En toen was het gister opeens wel erg stil! Bij hoge uitzondering een dag zonder blogpost en sowieso de Weekly Snaps een dagje verschoven. Reden was dat ik gister voor de derde zondag op rij van huis ben geweest. Maar omdat ‘t deze keer vrij onverwachts was, heb ik geen kans gezien om ‘m van tevoren te publiceren, dus vandaar een dag later. Kijk je weer mee?

zondag 8 februari

Wederom een week die op zondag begint. Ik had namelijk vorige week nog foto’s gemaakt die ik wilde laten zien. Ik ging naar m’n moeder om haar ergens mee te helpen en daar maakte ik de eerste drie foto’s.

Een boeketje op tafel, ik met logeerhond Max op schoot, nippend van een dampende koffie. Vervolgens Max en Bas tijdens een wandeling en drie zonsondergang-plaatjes die ik op de terugweg kiekte. Ik ben zelfs eerder uit de taxi gestapt, zodat ik nog een wandeling kon maken en wat fotograferen. Alles voor een goeie foto!

maandag 9 februari

Zelf m’n haar geknipt. Alhoewel er hooguit een paar millimeter vanaf is, merk ik wel verschil, het viel gelijk beter! Ernaast een foto van jut en jul, alias Bas en Micky. Die liggen soms echt hele dagen samen in de mand. Schattig!

dinsdag 10 februari

Bij Kruidvat muurstickers gekocht (folder-aanbieding), maar omdat ze niet bleven plakken op de muur, heb ik ze maar op de deur geplakt, staat ook erg leuk!

woensdag 11 februari

Laarzen die ik lang niet gedragen heb weer eens opgezocht, ik vind ze zo leuk met die riempjes met studs! En de gok gewaagd om een wijnrode lipstick te kopen, aangezien ik veel kleding draag met die kleur, wilde ik ook weleens bijpassende lippen. Ik vind dat ie wel mooi staat.

donderdag 12 februari

Lekker ontbijtje in de vorm van yoghurt met muesli, een perzik en plakjes banaan. Vervolgens lekker creatief bezig geweest met een soort Valentijns-projectje en ‘s avonds at ik een heerlijk malse biefstuk met gebakken aardappeltjes. Smullen!

vrijdag 13 februari

Naar Andel gefietst en een bezoekje aan m’n moeder gebracht. De eerste twee foto’s maakte ik onderweg en de laatste twee ook, maar dan weer onderweg naar huis. Wederom een foto van logeerhond Max, die overdag de rust zelve was, maar ‘s nachts allerlei rottigheid uithaalde. De tulpen zette ik op de foto bij oma, waar ik óók nog langs ben geweest tijdens m’n fietsrondje. Eenmaal thuis stond er 55km op de teller. Lekker!

zaterdag 14 februari

Valentijnsdag! Ik was helemaal in de stemming en kocht hartsnoepjes voor mezelf en kluifjes in hartvorm voor Bas. Cute! De envelop met juwelendoosje kwam de post brengen, weer zo’n leuke actie van Zalando! Ik had trouwens zelfs m’n outfit erop aangepast, met rode Nike’s en een rode leren broek. Ook foto’s gemaakt van de carnavalsoptocht, maar die viel nogal tegen. Vervolgens op de fiets gesprongen voor een rondje Leerdam, wat weer mooie foto’s opleverde.

zondag 15 februari

Ondanks dat ik me had ingesteld op een luie zondag, zat ik uiteindelijk 60km in het zadel. Met Martin een fietstocht gereden via onder meer Andel, Veen en Wijk en Aalburg en alle foto’s onderweg gemaakt. Het was wederom een prachtige winterdag en ik heb echt genoten van het fietsen. Ondanks dat ik dit keer 60km had afgelegd, was ik niet moe bij thuiskomst. Aan mijn conditie blijkt dus weinig te mankeren.

Ben jij ook veel buiten geweest de afgelopen week?