Afgelopen week was voor herhaling vatbaar, wat mij betreft. Véél gefietst (230 km in één week), twee keer uit eten geweest, mooie foto’s gemaakt, naar de film geweest en sowieso best lekker in m’n vel gezeten. Lees je weer mee?

maandag 16 februari

Maandag was het mooi weer, dus tijd om m’n fiets eens te wassen. Sinds ik ‘m vorig jaar maart heb aangeschaft, is dat nog geen enkele keer gebeurd! Hij heeft vrijdag ook z’n tweede beurt gehad en staat inmiddels weer glimmend en strak op z’n bandjes in de berging.

dinsdag 17 februari

Het hartjes armbandje wat ik bij HEMA kocht, zag je ook al voorbij komen in deze blogpost, ik vind het echt een snoepje! Verder een drietal zonsondergang foto’s die ik ‘s avonds maakte. Bas die geduldig poseert aan de waterkant, de molen op een afstandje en een omgevallen boom.

woensdag 18 februari

Molly heeft sinds een tijdje een nieuwe hobby, namelijk op m’n schouders zitten. Ik vind het best grappig, behalve dan dat m’n nek inmiddels permanent vol lijkt te staan met striemen van haar nageltjes.

‘s Middags met de pont overgevaren, op de fiets naar Almkerk voor een bezoekje aan oma en daarna met m’n moeder pannenkoeken eten, met chocomousse toe! Op de terugweg maakte ik de laatste foto’s.

donderdag 19 februari

Een outfitfoto en een close-up van m’n pols met het nieuwe armbandje. ‘s Middags weer gefietst: Drie provincies doorkruist, twee rivieren overgestoken en iets meer dan 55 kilometer afgelegd. Wederom even bij oma geweest, waar ik de tulpen op de foto zette en ‘s avonds onverwachts alweer uit eten, dit keer met m’n vader, bij ‘t Oude Raedthuys in Woudrichem. Weer een heel leuke dag en heerlijk gegeten!

vrijdag 20 februari

Micky en Bas liggen vaak bij elkaar in de rieten hondenmand, maar toen ik ze in dit toch wat krappe bedje zag liggen, schoot ik spontaan in de lach. Wat een stel! ‘s Middags moest ik naar Werkendam om iets bij Kruidvat op te halen wat verder nergens verkrijgbaar was en ik had er geen lekker weer op.

Deze foto maakte ik door de ramen van de pont. Ook wat in huis aan het rommelen geweest. Ik had een lijstje met tekst gekocht voor bij m’n bed en een nieuwe beugel besteld voor m’n kledingkast, omdat de oude al een tijd geleden was afgebroken.

zaterdag 21 februari

Ik ben gek op de Color Drama lippotloden van Maybelline en heb er inmiddels al zes. Ik vind ze eigenlijk fijner werken dan gewone lipstick, omdat je er heel nauwkeurig mee kunt werken. Tijdens de 1+1 gratis actie van Kruidvat afgelopen week, heb ik er nog twee gekocht. ‘s Avonds ging ik naar de bioscoop voor de film Fifty Shades of Grey, waar ik morgen iets over schrijf. Tot slot een fotootje van mij met smokey eyes.

Heb jij deze gehypte film ook al gezien of ga je ‘m nog kijken?