Zo’n twee à drie maanden geleden was ik druk bezig met het restylen van mijn woonkamer. Niet zozeer qua meubels, maar meer qua aankleding. Ik ruimde een hoop rommel op en kocht wat nieuwe leuke spulletjes. Ook beloofde ik op m’n blog om snel een update te geven met het uiteindelijk resultaat van mijn werk, maar dat liet dus wat langer op zich wachten!

Vandaag krijg je die update dus alsnog. De reden dat ik het zo lang voor me uit bleef schuiven kwam doordat ik een bepaald beeld voor me had van hoe de foto’s eruit zouden komen te zien. Helaas ging dat gewoon niet lukken, omdat mijn woonkamer niet de meest lichte plek is en je dan nooit echt van die prachtige lichte interieurfoto’s krijgt zoals je vaak in tijdschriften en ook op sommige blogs voorbij ziet komen.

Omdat ik wel iets wilde, besloot ik uiteindelijk voor de makkelijkste optie te gaan en wat foto’s met m’n iPhone te schieten. Daarbij heb ik niet ‘t gedoe dat ik een statief erbij moet halen om bewogen foto’s door weinig licht te voorkomen en kan ik een eind weg klikken. De foto’s die ik maakte, zijn allemaal detailshots, omdat het juist om die details gaat en er qua meubels of indeling in weinig tot niets is veranderd.

Wat vind jij ervan? Leuk of niet zo jouw smaak?