Ik was al bezig met een andere blogpost, totdat het opeens even niet zo goed ging en ik geen zin meer had om verder te typen en gewoon vroeg naar bed wilde, omdat ik opeens doodmoe was. Het citaat wat ik vandaag laat zien, had ik al langere tijd op m’n computer staan om eens voor deze rubriek te bewaren, maar het komt deze keer wel heel goed van pas!

De laatste weken lees je eigenlijk alleen maar positieve berichten van mij, dat het een stuk beter gaat, dat ik zelfs goed in m’n vel zit, leuke dingen doe, maar zoals m’n vader weleens zegt: “Je kunt niet altijd zes gooien” en het kan dus zomaar gebeuren dat het even iets minder goed gaat. Wat ik op zo’n moment dan altijd tegen mezelf zeg is: Het gaat weer over.

Soms duurt ‘t minuten, soms uren en als ik heel veel pech heb dagen, maar over zal het gaan. De afgelopen tijd is dat ook wel weer gebleken. Zelfs het nare gevoel wat me ruim twee maanden in z’n greep heeft gehouden, is er inmiddels nog maar af en toe en dat is dus een flinke vooruitgang en heb ik allemaal zelf gedaan! Vandaar dus de zéér toepasselijke quote “Ik ben er nog niet, maar ik ben dichterbij dan gisteren”.