Eigenlijk had ik nul inspiratie voor een blogpost voor vandaag. Ik was gister zacht gezegd nogal rusteloos en op wat boodschapjes en een fietstochtje na, plus een bezoekje van een meneer die de ventilatie in huis kwam nakijken, heb ik urenlang door huis gedwaald. Van de computer naar de bank, vervolgens naar de keuken, de slaapkamer en weer terug. Pas om half negen schoot ‘t me te binnen dat er nog niks klaarstond voor de volgende ochtend, dus ik was blij dat ik deze tag nog tegenkwam in m’n concepten!

Als je alles zou mogen zijn, wat zou je droombaan zijn?

Ik heb niet zoveel met droombanen. Waarschijnlijk omdat ik, op een blauwe maandag na, nooit gewerkt heb. Ik heb jarenlang gedacht dat webdesigner of graphic designer mijn ding zou zijn en later ging ik voor redactioneel werk.

Maar als ik dit eenmaal in opdracht ging doen of als vrijwilligerswerk, ging de lol er heel snel vanaf. Het verschil met een gewone baan is dan ook niet meer zo groot, dus weet ik dat ‘m dat niet wordt. Ik zou het dus niet weten. Er is niets waar ik echt ontzettend voor warmloop.

Als je een extreem luxe item zou aanschaffen, wat zou het zijn?

Een helikopter lijkt me wel vet. Ik ben altijd gek geweest op die dingen en vind het heerlijk om erin rond te vliegen. Verder heb ik altijd al de stille wens gehad om een knoeperd van een diamant op mijn huid te mogen dragen (terwijl ik verder eigenlijk niet zo van bling bling ben) en uiteraard mag een stoere motorfiets en een kek sportwagentje niet ontbreken!

Vliegen in een helicopter

Als je een dag zou optrekken met een filmkarakter, wie dan?

Ik wil gelijk Chris Pine roepen, maar dat is natuurlijk geen karakter, maar een acteur. Op deze vraag weet ik eigenlijk geen antwoord. Alhoewel een dagje met Dokter Tinus me hilarisch lijkt!

waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou willen worden?

Eh.. R? Verder zou ik het niet weten. Ik ben niet zo van verre reizen of vakantiehuisjes.

iets kunnen blijven eten, zonder dik te worden, wat dan?

Baklava!

Als je een angst zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

Dat is een makkie: Mijn ziekte-angst.

Als je een superkracht zou hebben, welke zou dat zijn?

Onzichtbaar zijn. Ik hou ervan om dingen, mensen en situaties te observeren. Dankzij mijn slechte ogen valt dat niet altijd mee, maar als ik onzichtbaar zou zijn, zou dat al heel wat beter lukken. Onzichtbaar zijn betekent ook dat ik niet gekwetst kan worden. Iets waar ik nog altijd bang voor ben en wat ook nog te gemakkelijk gebeurt.

Als een band terug zou komen en een concert zou geven, welke?

The Beatles! Heb het ergens altijd wel jammer gevonden dat ik die tijd gemist heb. Kwestie van te laat geboren. :-) Ik heb de muziek altijd geweldig gevonden. Tijdloos!

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, wat dan?

Een tijger!