Uitgerekend op vrijdag de dertiende, mag een stukje positiviteit uiteraard niet ontbreken, voor het geval je er gevoelig voor bent, of beter gezegd bijgelovig. Zelf heb ik daar geen last van. Ik loop gerust onder een ladder door op zo’n dag, als ik een zwarte kat passeer (wat al snel is met twee van die zwarte monsters in huis) aai ik hem vriendelijk en ik geloof niet in gekke fabeltjes.

Rokje

Een compliment van een verkoopster van ONLY krijgen over m’n nieuwe grijze H&M rokje met hartjes en dat ik ‘m zo leuk gecombineerd had. Het rokje is grijs met zwarte hartjes en ondanks dat ik twijfelde of ‘t niet kinderachtig zou zijn, was ik gelijk verliefd toen ik ‘m aantrok. Ik had ‘m gecombineerd met een zwarte top, zwarte laarzen met hoge schacht en m’n favoriete bikerjack.

Dinsdag

De postbezorger die zaterdag heel enthousiast roept: “Tot dinsdag dan hé!” Op mijn vraag wat er dinsdag te doen is, zegt ie dat ik dan misschien wel weer iets besteld had. Oh ja…

Voorjaar

Ondanks dat ‘t de laatste dagen helaas weer wat minder goed met me gaat en ik meer last van angst en onrust heb, kan ik wel enorm genieten en blij worden van de eerste tekenen van het voorjaar. Een voorzichtig ontluikende bloesem, krokusjes in het gras, sneeuwklokjes en niet te vergeten meer zonneschijn en oplopende temperaturen.

Mini

Eén van mijn favoriete zwarte rokjes was per ongeluk in de droger beland en daardoor opeens een stuk korter geworden. Het kon nog net, maar ik voelde me er niet echt prettig meer bij. Op de webshop van H&M gekeken of ze deze toevallig nog steeds verkochten en dat was het geval, hij was nu zelfs flink afgeprijsd en toch nog in de juiste maat verkrijgbaar. Gelukje!

Krullen

Vorige week naar de kapper geweest om m’n haar bij te laten punten. Ik kreeg complimenten van de kapster over de goede conditie van m’n haar en ondanks dat er hooguit wat millimeter vanaf is geknipt, zit het meteen een stuk beter en valt mijn haar nu in prachtige watergolven, die ik overigens helemaal van mezelf heb! Mijn haar is eindelijk op een lengte dat ik m’n natuurlijke slag wél mooi vind staan.

Turks

Als vaste klant begroet worden bij het Turkse tentje in de binnenstad wat ik pas ontdekt heb en waar ik inmiddels al verschillende keren iets lekkers te eten heb gehaald. En vervolgens ook nog gematst worden met de baklava en een gezellig praatje maken met de eigenaar. Molly blijkt ook Turkse pizza te lusten en jat de baklava bijna uit m’n hand als ze de kans krijgt!

Bezoek

Onlangs een vriend op bezoek gehad waar ik al zeker twee jaar mee mailde, maar die ik nog nooit in het echt had ontmoet. Ook ‘IRL’ bleek het goed te klikken en hadden we bepaald geen gebrek aan gespreksstof, dus voor herhaling vatbaar! Voordat nu iedereen gaat roepen dat het zeker een date was en dat ik nu vast en zeker verliefd word: Het is puur vriendschappelijk!

Waalwijk

Zondag fietste ik ruim 60 km. De bedoeling was om naar Dussen te rijden en via een andere weg terug, maar dat vond ik uiteindelijk niet ver genoeg, dus reed ik naar Waalwijk. Ondanks dat ik de laatste 20 kilometer erg veel pijn in m’n benen had door verzuurde spieren, plus een overbelaste schouder, heb ik er toch van genoten. Het voelt heerlijk om je zo ingespannen te hebben en dan ‘s avonds voldaan in je bed te storten.

Chat

Uitgebreide chatsessies op Facebook met een vriendin, waarvan het maar goed is dat anderen niet mee konden lezen. Echt, wat wij af en toe verzinnen en vervolgens typen, daar zouden je oren van gaan klapperen. Ik ben ook meerdere keren hardop in de lach geschoten als er weer eens een rake opmerking geplaatst werd. Hilarisch!

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week?