Ik heb al in geen lichtjaren meer andere blogs gelezen, dus een nieuwe Reads of the Week zal je nog even op moeten wachten. Glimlachmomentjes komen natuurlijk elke dag voor, de kunst is alleen om ervoor open te (blijven) staan.

In korte tijd is dit ook echt één van mijn favoriete items om te schrijven geworden, juist door dat stukje bewustwording. Als ik bezig ben met schrijven, schieten me vanzelf weer andere dingen te binnen die me een positief gevoel gaven.

Catch & release

Ik kan niet beschrijven hoe positief het me stemt om te merken dat ik dingen sneller naast me neer kan leggen. Gister in het item over mindful thinking, schreef ik over leren accepteren en loslaten en daarmee lijk ik echt op de goede weg te zijn. Niet alleen op het gebied van mijn angsten merk ik dat ik vooruitgang boek, ook in andere situaties. Ik had nooit verwacht dat dit op meerdere fronten zo goed zou werken!

Smile every day

Ik plaats in elke nieuwe Glimlachmomentjes wel die afbeelding met smile every day, maar zelf doe ik daar eigenlijk veel te weinig aan. Ik ben erg serieus en lach ook te weinig. Gelukkig zijn er mensen die daar wel verandering in brengen. Afgelopen week heb ik bijvoorbeeld lol voor drie gehad, toen een vriendin hier een dagje was.

Random acts of kindness

Eigenlijk heb ik daar al een complete blogpost aan gewijd, maar het voelt gewoon goed om op een willekeurige plek voor de eerste de beste persoon een briefje achter te laten met een lieve of opbeurende tekst. Gauw weer doen!

Party-party

Ik heb niet zo heel vaak feestjes of leuke uitjes, maar voor vanavond staat er toevallig één op het programma en ik heb er superveel zin in! Voor zo’n avond vind ik het dan ook heerlijk om uitgebreid te tutten en iets moois uit de kast te trekken of zelfs iets nieuws te kopen!

Pinterest

Ik heb Pinterest weer helemaal ontdekt, wat heerlijk om een paar uur te surfen tussen mooie afbeeldingen en inspirerende quotes! Zelf heb ik inmiddels ook alweer aardig wat foto’s gepind. Aankomende week ga ik daar ook nog iets over schrijven.

Ontbijtje

Vanmorgen lekker samen met Bas van een smakelijk ontbijtje met verschillende broodjes bij La Place zitten genieten. Omdat er nu weer Prijzencircus is bij V&D, was er een aanbieding dat je voor € 1.95 een compleet ontbijt kreeg, met broodjes plus beleg en vers sinaasappelsap. Toch weer eens wat anders dan m’n standaard yoghurt met muesli en ik kreeg er echt een beetje een vakantiegevoel van. Alleen het zonnetje ontbrak nog. 🙂

Creatief bezig zijn

De laatste weken ben ik aardig creatief bezig geweest. Niet alleen met het bouwen van een website voor IJssalon Baks, maar ook met foto’s maken en afbeeldingen met mooi vormgegeven tekst (typografie) ontwerpen. Heerlijk om te doen en ik haal er zoveel voldoening uit!

Reacties

Ik krijg regelmatig erg lovende en enthousiaste reacties op m’n foto’s op Instagram. Erg leuk, maar ergens verbaast ‘t me elke keer weer. De meeste mensen die reageren weten niet eens dat ik maar 5% zie en om dan toch te horen dat ze genieten van m’n foto’s en ze waanzinnig mooi vinden, is juist voor mij een extra groot compliment. Zoiets kan echt mijn dag maken!

T-shirt

Het is inmiddels al een week of twee geleden, maar ik heb dit jaar al één keer in een T-shirtje zonder mouwen buiten gelopen, zonder jas of vest dus. Heerlijk! Ik kijk altijd echt uit naar dat moment. Helaas is het tot nu toe bij één dag gebleven, maar die pakt niemand me in elk geval af! Nu dus in afwachting van het betere lenteweer!

Wat was jouw meest favoriete moment van afgelopen week?