In de Weekly Snaps van gisteren schreef ik al dat ik, door veel bezig te zijn met het ene creatieve project, gelijk ook weer boordevol inspiratie zit voor andere dingen. Zo ben ik de laatste tijd ook weer lekker bezig met afbeeldingen met tekst erop maken. Vrij eenvoudige ontwerpjes, maar gewoon leuk om te delen op social media of natuurlijk op m’n blog!

Vandaag laat ik je graag een aantal van mijn nieuwste creaties zien. Juist doordat ik gemiddeld niet langer dan een halfuur per afbeelding bezig ben, blijft ‘t ook leuk om vaker te doen. Ik heb er niets op tegen om een paar uur op één ontwerp te zitten, maar dan ben ik er voorlopig ook wel klaar mee. Op deze manier blijft het leuk. Een aantal heb ik op Facebook gedeeld en de haar quote zag je voorbij komen in de post over haarverzorging. Ik vind ze zelf echt heel leuk!

Hou jij ook van dit soort afbeeldingen? Als je het leuk vindt, maak ik er ook graag één voor jou met een door jou gekozen tekst. Laat maar weten!