Dit onderdeel op is inmiddels al minstens twee keer van naam veranderd en steeds was ik niet tevreden. Eerst had ik een post met favorieten en één met dingen van dit moment, die later Here & Now ging heten. Deze werden samengevoegd, vervolgens werd het ‘Mijn maand’ en nu Loving Lately. Ook heb ik een ander icoon gekozen, wat ik er leuker bij vind passen.

Ik vind het niks om echt aan een maand vast te zitten, onder meer omdat ik deze verzamelpost al een paar keer ben vergeten en dan theoretisch weer een maand zou moeten wachten voor het ‘mogen’ plaatsen van een nieuwe. De huidige maand staat nu weliswaar alsnog in de titel, maar Loving Lately is vanaf nu een combinatie van favorieten en recente gebeurtenissen, niet per se van een bepaalde maand dus.

Gedragen

Ik draag de laatste tijd vaker rokjes en voel me er best goed in. Als je bepaalde kledingstukken niet vaak draagt, ga je toch wat uit je comfortzone, wanneer je ze weer aantrekt. Hetzelfde verhaal met rode lipstick, die ik ook steeds vaker ‘zomaar’ opdoe, zonder dat ik er een speciale reden of gelegenheid voor heb. M’n huidige favoriete rokje is er één van zwart imitatieleer in een skater skirt model, die ik inmiddels alweer een paar maanden in huis heb.

Iets wat ik ook veel draag, zijn de Maybelline Color Drama lipliners, waar ik er inmiddels zes of zeven van bezit. Het zijn dikke lippotloden met een heel romige textuur, waardoor ze prima als vervanging voor gewone lipstick kunnen dienen. Je kunt er nauwkeurig mee werken en ze blijven lang zitten. Ik gebruik ze graag!

Maybelline Color Drama

Gegeten

Er zit sinds een maand een nieuw tentje in de binnenstad die Turkse pizza’s verkoopt. Nadat ik zo’n ding onlangs voor het eerst had gegeten tijdens een fietsrondje over Leerdam, was ik verkocht en wilde ik ze hier ook proberen.

Ik heb er inmiddels al meerdere gegeten. Niet veel later, zag ik dat ze ook baklava verkochten. Zondig lekker! Het is dat ‘t een calorierijk stukje eten is, anders haalde ik ‘t elke dag. Alleen al als ik eraan denk, loopt ‘t water me alweer in de mond!

Gedaan

In de laatste weken heb ik behoorlijk wat kilometers op de teller gezet met fietsen. Verder ben ik twee keer uit eten geweest, naar de bios en naar de motorbeurs. Ik wandelde wat minder dan anders, maar het lijntje kan niet altijd gespannen staan.

Verder rommelde ik wat in huis, startte ik met therapie om m’n angst te overwinnen, ging ik verschillende keren bij oma op bezoek, maakte ik héél veel foto’s en ging ik naar Tilburg voor de officiële beëdiging van m’n moeder als Vrijwillig Ambtenaar van Politie. Ik heb me in elk geval niet hoeven vervelen!

Gedroomd

Onlangs heb ik heel gek gedroomd: Ik zat met iemand in een busje en die chauffeur ging een straatje in wat héél steil naar beneden liep en waar die bus eigenlijk niet kon rijden. Gevolg was dat we over de kop sloegen.

Gek genoeg was alles en iedereen ongedeerd, maar ik ging compleet door het lint, omdat ik zó kwaad was op die chauffeur. Ik beet hem toe dat ik al eerder over de kop was gegaan (met het motorongeluk) en dat dat niet voor herhaling vatbaar was. Gekke dingen kun je dromen!

Gelezen

Momenteel ben ik bezig in het tweede deel van de Vijftig Tinten trilogie. Het eerste deel vond ik wat tegenvallen, maar eigenlijk door de film werd ik toch nieuwsgierig naar het vervolg en heb ik deel twee bij de bibliotheek gereserveerd.

Ik ben inmiddels ongeveer op één derde en tot nu toe bevalt dit deel beter dan het eerste, al zijn sommige stukken wel erg langdradig en leg ik het dan toch weer weg, om iets anders te gaan doen.

Gekocht

Sinds lange tijd weer eens bij H&M besteld. Een flinke doos werd er onlangs bezorgd, maar uiteindelijk heb ik maar twee dingen gehouden. Het fijne van H&M is dat je je bestelling achteraf kunt betalen. Ik zie mijn bestellingen bij deze webshop eigenlijk meer als je paskamer volladen met vondsten, maar uiteindelijk hooguit met een paar dingetjes naar de kassa gaan.

Verder kocht ik een fijne sweater van ONLY die ik al diverse keren gedragen heb, bestelde ik een nieuwe fles Biosilk Silk Therapy en de veelbelovende Color Freeze zilvershampoo van Schwarzkopf, waar ik zeer over te spreken ben! Het zwarte jurkje bestelde ik van een shoptegoed wat ik nog open had staan bij Zalando. Hij wordt één van deze dagen bezorgd en ik hoop echt dat ie leuk staat, want ik vind ‘m geweldig!

Gewenst

Het eerste wat in me opkomt, is dat ik zó hoop dat deze therapie aanslaat. Ik heb nog maar één sessie gehad en dat was meer een kennismakingsgesprek. Vandaag ga ik voor de tweede keer, dus ik ben benieuwd! Zoals je tussen de regels door kon lezen, gaat ‘t de laatste tijd best goed.

Maar desondanks loop ik toch wel meerdere keren per dag tegen de onrust aan, die soms uitmondt in echte angst. Ik wil ervoor tekenen dat ik minimaal een paar weken nergens last van heb, al ben ik uiteraard dankbaar voor hoever ik al ben gekomen, puur op eigen kracht!

Geluisterd

Spotify heeft wat overuren gedraaid in huize Dammers de laatste tijd. Hitlijsten afstruinen op zoek naar nieuwe nummers en wat andere afspeellijsten checken. Mijn muziekcollectie is altijd in beweging en ik ben er nooit mee klaar.

Ik luister de laatste tijd veel naar de Fifty Shades of Grey soundtrack. Onlangs liet ik je al kennismaken met het hartverscheurende ‘I know you’ van Skylar Grey, maar deze vind ik ook erg leuk! En natuurlijk het fijne meezing nummer van Ellie Goulding: Love me like you do. Je kunt me trouwens ook volgen op Spotify!

Geliefd

Zonder jas buiten lopen ♡ Turkse pizza ♡ einden fietsen (ik val in herhaling) ♡ ontmoetingen waar ik aan blijf denken ♡ Karvan Cevitam Tropical door m’n water ♡ baklava! ♡ Een foto van Bas op de Facebookpagina van GAMMA ♡ m’n rode steekkarretje ♡ nieuwe muziek ♡ Salted Caramel Yankee Candle ♡ m’n haar ♡ fijne vrienden ♡ foto’s maken van zonsondergang.