De laatste Reads of the Week is inmiddels alweer een paar weken geleden. Ik heb de laatste tijd belachelijke weinig blogs gelezen (ik had ruim 400 artikelen in Feedly staan om door te nemen!) en als ik niks lees, kom ik dus ook weinig interessants tegen. Inmiddels heb ik weer een leuk lijstje voor je verzameld en deel ik graag wat interessante linkjes!

reads-of-the-week

Ik kom regelmatig artikelen tegen over favoriete apps (al dan niet voor iPhone) of favoriete plug-ins voor WordPress. Niet eerder kwam ik iets tegen over favoriete Google Chrome extensies en dus verdiende deze een plekje! Verder een aantal gouden regels voor links in blogposts.

Ook dit keer een paar food-gerelateerde linkjes. Namelijk een recept voor mokka meringues met chocolade en verschillende soorten thee om van te slapen. Verder met wat random links: Tips om je haar sneller te laten groeien en dingen die we nooit van mannen zullen begrijpen! Tot slot een lijstje met fotografie gewoonten die je beter kunt afleren een goed stuk over waarom mensen het altijd druk lijken te hebben en hoe je daar zelf iets aan kunt doen.

Wat is het meest interessante wat jij deze week hebt gelezen?