Soms moet je keuzes maken en gister was daar een mooi voorbeeld van. Het was de eerste prachtige lentedag van 2015 en dat vráágt gewoon om naar buiten te gaan. Dus liep ik acht kilometer en fietste ik er vervolgens nog 62 achteraan.

Doen we even! Het gevolg was dat ik nauwelijks thuis ben geweest en eenmaal thuis na m’n fietstocht, sowieso geen zin meer had om aan het bloggen te slaan. Dus bij uitzondering een Weekly Snaps op maandag!

maandag 2 maart

Zoals bijna altijd, was het ‘postdag’. Dit keer had ik een aardige stapel weg te brengen (ook een paar retouren overigens, het is nog niet zo dat ik binnenloop met m’n Marktplaats handeltje) en dus ging de steekkar gezellig mee om alles op het pakketpunt te dumpen. Ik deed boodschappen bij Spar en scoorde gelijk een lekkere ijskoffie van Starbucks.

Later maakte ik een selfie die ook op Instagram belandde en scoorde ik Turkse pizza in een tentje wat sinds een maandje in de stad zit, waar ik ook een kleurrijk Turks koekje kreeg. Echt geweldig was het niet, denk dat ik vooral kleurstoffen proefde! 🙂 Tot slot had ik ‘s avonds laat weer trek en nam ik een paar happen van de eerder gekochte aardbeienyoghurt. Smullen!

dinsdag 3 maart

Ik heb in een kast een doosje staan met opgerolde stukjes papier met citaten erop, af en toe pluk ik er een papiertje uit om te kijken wat erop staat. Gek genoeg zijn ze altijd toepasselijk voor een situatie waarin ik me op dat moment bevind. Het regende pijpenstelen en dus maakte ik het in huis gezellig met kaarsjes en een stapel kussens in de hoek van de bank.

Bas had ook wel zin in gezelligheid en kwam op m’n buik liggen, terwijl ik een beetje verveeld op Instagram lag te kijken op de bank. De post bracht m’n nieuwe haarspul en ‘s avond had ik alweer zin in Turkse pizza en kocht ik er ook een portie baklava bij. Puur genieten! Tussen de bedrijven door trouwens ook nog naar de kapper geweest om de boel bij te laten punten.

woensdag 4 maart

Heerlijk geslapen in een ‘vers bed’ zoals ik dat altijd noem. Oftewel net verschoond. Vervolgens een foto van Micky en Bas die heel schattig bij elkaar liggen. Echte knuffelbeesten die twee! ‘s avonds voor de verandering wat anders gegeten.

Ik kocht bij AH gepofte aardappels met yoghurtsaus en at die als avondmaaltijd. Later ook nog naar GAMMA geweest met Bas, nadat ze gebeld hadden dat de bestelde parketwielen gearriveerd waren. Leuk feitje: Deze foto van Bas staat ook op de Facebookpagina van GAMMA!

donderdag 5 maart

De binnenstad van Gorkum stond op z’n kop, want er woedde een flinke brand in het centrum. Ik heb nog nooit zoveel brandweerwagens bij elkaar gezien. Gelukkig was de brand binnen vijf kwartier geblust, maar het verhaal kreeg nog een raar staartje.

Ik scoorde een nieuwe voorraad tape (om pakketjes in te pakken) en het werd een kort rondje, omdat zowel Bas als ikzelf nogal onrustig werd van alle sirenes en de drukte rondom de brand.

‘s Middags scheen het zonnetje zo lekker op de vloer, dat ik gewoon op de grond ging liggen, Bas vond dat leuk en het leverde grappige foto’s op. Vooral die van Micky vind ik leuk. Stoere kater zo! Tot slot bracht de post m’n nieuwe kussensloop van Satin Sleepers (ik had er al één, maar het is vrij lastig om maar één sloop te hebben) en stapte ik op de fiets voor een bezoekje aan oma.

vrijdag 6 maart

Een speciale gebeurtenis vraagt om een leuke outfit en make-up. Je las hier in de blogpost van zaterdag al over. Ondanks dat ik voornamelijk met m’n Canon heb gefotografeerd, maakte ik ook enkele iPhone foto’s.

De politievlag staat voor het hoofdkantoor waar ik was en de gebakjes vond ik zo grappig dat ik er ook met m’n telefoon een foto van maakte. Zelf vind ik de ietwat abstracte foto van al dat glaswerk best gaaf (ook in dat gebouw gemaakt) en na de middag afgesloten te hebben met koffie en appeltaart, ging ik met de pont naar huis.

zaterdag 7 maart

Gekke Molly op m’n schouder en nieuwe handschoentjes (met 50% korting) die uiteraard gelijk ingereden moesten worden. Ik deed een rondje van 30 km en ging in Nieuwendijk bij Martin op bezoek. Op de terugweg werd ik getrakteerd op een waanzinnige zonsondergang.

Ik kon haast niet stoppen met foto’s maken! Omdat ik trek had (en nog steeds niets gegeten als avondmaaltijd), scoorde ik voor de derde keer deze week een Turkse pizza (voor € 1.50 kun je zo nog eens lekker eten), die ik vervolgens thuis lekker heb op zitten smikkelen.

zondag 8 maart

Met stip de meest sportieve dag van afgelopen week: Ik genoot met volle teugen van de eerste echte lentedag van 2015 en heb zo’n 7 à 8 kilometer met Bas gewandeld, voor het eerste dit jaar in een shirtje zonder jas of vest!

Later stapte ik op de fiets met de bedoeling naar Dussen te rijden, maar uiteindelijk vond ik dat niet ver genoeg en reed ik door naar Waalwijk, waar ik een uitsmijter at bij een restaurantje in het centrum. Op de terugweg ook nog over Almkerk voor een bezoekje aan oma en zo was ik pas om half acht thuis, met 62 kilometer op de teller!

Hoe was jouw week?