De afgelopen week is voor mijn gevoel echt voorbij gevlogen! Het is net of ik de vorige Weekly Snaps gister nog aan het schrijven was. Ondanks dat ik dit keer niet zo’n belachelijk aantal foto’s heb als de vorige week (dat waren er 55), heb ik me toch wel weer prima vermaakt met het één en ander. Lees je weer mee?

maandag 9 maart

Maandag was zoals de meeste andere: Post wegbrengen, wat boodschapjes doen en even heen en weer naar het Piazza Center om bij Dixons te vragen of ze wisten wat ik aan m’n traag ladende iPhone kon doen.

Verder uitgebreid boodschappen gedaan bij Aldi en vervolgens bleek ik ingeparkeerd te staan. Gelukkig ben ik handig met die fietskar, dus ik kreeg ‘m uit z’n parkeerplekje zonder iets of iemand schade toe te brengen. 🙂

Fietskar vol boodschappen

dinsdag 10 maart

Twee nieuwe bh’s gekocht bij Hunkemöller en ‘s middags baklava gehaald bij m’n favoriete eettentje. Ik maakte ‘s avonds een uitsmijter met stukjes augurk (recentelijke ontdekking) en ging een lekker rondje fietsen tegen het einde van de middag. De foto van mijn fiets vind ik superstoer. Iemand op Instagram schreef al dat ie zo’n krachtige uitstraling had. Dat vind ik dus ook! Je kunt ‘m overigens hier groter bekijken.

donderdag 12 maart

Met Bas weer eens een rondje roltrap gedaan bij V&D, waar hij helemaal enthousiast van werd. Tijdens de wandeling ook sinds lange tijd weer eens een beker koffie gehaald bij Bakker Bart, voor onderweg. Vind ik soms gewoon lekker.

Om de opdruk op de bekers moet ik altijd lachen. Ik spotte mooie bloemetjes aan een struik die me een voorjaarsgevoel gaven, zocht een kettinkje op wat ik al lang niet had gedragen en droeg mijn haar zoals het van nature valt, met flinke slag erin. Ik begin het steeds leuker te vinden!

vrijdag 13 maart

Ik droeg m’n nieuwe rokje, waarover ik eerder al schreef. Verder een mooi geslepen hangertje van bergkristal, wat ik bij een winkeltje genaamd Sterrenlicht kocht, wat hier in de stad zit. Weer bij Bakker Bart geweest, dit keer voor een heerlijke smoothie.

‘s Middags gaf ik Bas een full body massage en maakte zijn nekspieren lekker los, waar hij met volle teugen van genoot, kijk dat koppie! ‘s Avonds onverwachts uit eten met m’n moeder en een vriendin van haar. Ik had ‘t er al zo vaak over dat nieuwe eettentje gehad, dat ze die Turkse pizza en baklava ook weleens wilden proeven! Het was erg gezellig en uiteraard heerlijk gegeten!

zaterdag 14 maart

Met m’n moeder naar Sleeuwijk. Open dag van de schoonheidssalon van m’n achternichtje! Zag er allemaal erg mooi uit en was gezellig. ‘Vervolgens weer met het pontje terug en ondanks dat ik het eerst niet van plan was geweest, later op de middag ook nog even een rondje gefietst. Niet zo ver, wel ontzettend hard. Even uitleven, dat heb ik soms nodig!

‘s Avonds m’n haren gewassen en in een vlecht gedragen om te drogen. Ik lijk eindelijk een manier gevonden te hebben om m’n haar zo te laten drogen dat het mooi valt als het eenmaal droog is.

Ook gelijk een lekker maskertje gedaan en m’n wenkbrauwen bijgewerkt. Vervolgens lekker op tijd naar bed met mijn ‘poppenhaar’ zoals ik het zelf noem. Het is dan zo zacht en glanzend en dat in combinatie met die golven, dan lijkt ‘t net poppenhaar. 🙂

Heb jij een goede week gehad?