De Weekly Snaps van vandaag zou zomaar een record kunnen vormen wat betreft het minste aantal foto’s in één blogpost. Ik heb het afgelopen week erg druk gehad met van alles en het maken van foto’s schoot er daardoor een beetje bij in. Ik heb sowieso ook te weinig beweging gehad. Fietsen heb ik de hele week niet gedaan en wandelen niet al te veel. Ik vond het steeds te koud of het was gewoon snertweer. Of ik had meer zin in andere dingen. 🙂

maandag 16 maart

Maandag maakte ik aardig wat foto’s. Het was best mooi weer en ik spotte tijdens ‘t wandelen met Bas een ontzettend vette Porsche 911 en mooie krokusjes in het gras, waar natuurlijk foto’s van gemaakt moesten worden.

Verder ging ik naar Woudrichem, waar ik ruim twee uur bij de ijssalon heb gezeten en onder meer de foto van een enorme ijscoupe maakte, voor een fotowedstrijd waar ik aan mee doe. Ondanks dat ik wel een lekker ijsje gegeten heb (en twee broodjes en twee bekers warme choco…), was deze puur voor de show! 🙂

150316-collage

dinsdag 17 maart

Een foto die eigenlijk niet eens zo heel bijzonder is, maar ik vond de reflectie in het water gewoon wel mooi, dat is ook eigenlijk het enige wat er over te vertellen valt.

Lingehaven Gorinchem

donderdag 19 maart

Vanaf dinsdag ben ik druk geweest met ‘t (her)bouwen van de nieuwe website voor de eerder genoemde ijssalon. Ondanks dat ik normaal geen sites meer bouw voor anderen, jeukten mijn handen echt om iets aan hun huidige site te doen en heb ik er veel plezier aan beleefd om weer eens ouderwets met code en graphics in de weer te zijn.

Ik merk bij zo’n project ook gelijk dat ik weer een enorme creatieve boost krijg en daardoor ook superveel inspiratie heb voor andere dingen. Het enige waar het niet zo goed voor was, was mijn slaap- en eetpatroon. 🙂

Coding…

vrijdag 20 maart

Er zit een winkeltje in Gorinchem genaamd Ohlala, die allerlei soorten zelfgemaakte chocolade verkopen. Ik ben er nog geen enkele keer binnen geweest, met als enige reden dat ik gewoon wéét dat ik allerlei veel te lekkere en ongezonde dingen in ga slaan. De etalage is ook altijd een lust voor het oog (daar word je niet dik van), dus deze enorme paashaas moest natuurlijk even vastgelegd worden! Wat zou je misselijk worden als je die in één keer opeet!

Verder een nieuwe foto van mij, die ik gelijk als profielfoto heb ingesteld. ‘s Avonds weer eens naar Istanbul, waar ik heb zitten smullen van Turkse pizza en mijn guilty pleasure: Baklava met slagroom. Ik kreeg ook nog een Turks fruit snoepje mee voor onderweg. Om het schuldgevoel over mijn calorierijke toetje enigszins tot stilte te manen, een avondwandeling met Bas gemaakt, waarbij ik de laatste twee foto’s maakte. De lucht was prachtig oranje!

zondag 22 maart

Uit je bed stappen en constateren dat je haar best wel goed zit, zonder dat er een borstel bij in de buurt is geweest. Helaas was dit van korte duur, want m’n haar moest gewassen worden. Inmiddels ook aan deel drie van de Vijftig Tinten trilogie begonnen. Dit boek had geen harde kaft en was, aan de ezelsoren te zien, al aardig grijs gelezen. 🙂

Verder een foto van m’n pols met twee nieuwe armbandjes en mijn nieuwste aanwinst: Een elektrische voetvijl van Scholl. Deze wilde ik al langer en hij stond nu in de folder van Kruidvat. Toen ik op zoek was naar een review, kwam ik erachter dat ie bij Bol.com zelfs iets goedkoper was met gratis verzending, dus heb ik ‘m daar besteld. Ik ben er zeer over te spreken!

Wat is het lekkerste wat jij afgelopen week hebt gegeten?