Deze week wederom vrij weinig foto’s. Ik heb een wat rommelige week gehad en dat was ook wel terug te zien op mijn blog, waar ik warempel een dag heb overgeslagen en twee dagen pas later dan de normale tijd een blogpost online zette. Maar dat komt wel weer goed. Vandaar dus ook wat minder foto’s deze keer!

maandag 23 maart

Maandag was het mooi weer. Tijdens de wandeling met Bas, maakte ik de foto van de boom en het rare kuiken in de etalage van de carnavalswinkel. Je zou daar maar in rondlopen! Vervolgens heb ik de hele middag in de ijssalon gezeten, om foto’s te maken van producten die ze verkopen. Ik ga food fotografie steeds leuker vinden en je kunt wat van mijn werk al terugzien op de website. Met m’n iPhone maakte ik ook nog een foodfoto, die je in onderstaande collage ziet.

Het meeste wat ik gefotografeerd had, heb ik vervolgens ook opgegeten (want weggooien is ook zo zonde en terug invriezen kan niet), dus voelde ik me min of meer verplicht om ‘s avonds met Bas nog een stevige wandeling te maken. Het licht was prachtig en dat leverde een aantal mooie plaatjes op. Vooral die met de Audi A5 vind ik zelf echt supervet!

150323-collage

dinsdag 24 & woensdag 25 maart

Ik had een vriendin op bezoek die hier de hele middag is geweest. Was erg gezellig! Tussen de bedrijven door, ook nog naar therapie geweest en daarna samen een Turkse pizza gaan eten bij Istanbul. ‘s Avonds had ik opeens nog trek en at ik de laatste pannenkoek uit het pakje wat nog in de koelkast lag. Niet zo’n succes, want zelf gebakken is toch een stuk lekkerder!

Donderdag ging ik naar Hunkemöller om een beha te passen die ik in een foldertje had gezien. Hij was ook in het echt supermooi, maar ondanks dat ik twee of drie verschillende maten heb geprobeerd, sloot ie gewoon niet mooi aan en dat ziet er niet zo netjes uit. Zo jammer!

donderdag 26 maart

Micky en Bas liggen vaak samen in de mand, maar er is iets nieuws: Bij gebrek aan voldoende plek, gaat Micky tegenwoordig half op de rug van Bas liggen. En daar blijft het niet bij. Hij gaat vervolgens zitten ‘stampen’ of hoe je dat noemt, in Bas z’n vacht dus. Die hond blijft gewoon liggen en vindt alles best! Op deze link kun je ook een filmpje zien, dat is eigenlijk nog leuker!

Ik was een beetje moe en heb een poosje op de bank gehangen. Volgens mij heb ik zelfs een slaapje gedaan, ik was opeens weg! Later nog een pakketje weggebracht wat nar Portland moest. Ondanks dat ik had verwacht dat het heel duur zou zijn, kostte het minder dan een pakje met vier gewone postzegels binnen Nederland. ‘s Avonds at ik voor € 3.95 een lekker menu bij La Place. Het was zó veel, dat ik het niet allemaal op kreeg, maar wel erg lekker!

zaterdag 28 maart

‘s Morgens weer gegeten bij La Place, dit keer een lekker ontbijtje. Weer zo’n leuke aanbieding: Een ontbijt met verschillende broodjes plus beleg en een glas vers sinaasappelsap, voor € 1.95. Ik ontbijt normaal eigenlijk nooit buiten de deur, maar had hier echt wel zin in.

Toch weer eens wat anders dan mijn standaard yoghurt met muesli en wat fruit. Later dronk ik nog een beker ijskoffie die ik eerder bij Spar had gescoord en lag Bas op schoot. Knuffelpop in actie. :-) Hij is helemaal geen pup meer, maar knuffelpup is één van m’n bijnamen.

Vervolgens wandelen en ‘s avonds had ik een feestje! Ik ging samen met drie vrienden naar een muzikaal evenement in Woudrichem, genaamd Vrienden van ‘t Rondeel. Was supergezellig en ik kon gelijk m’n nieuwe, in de sale gekochte Jane Norman top aan, met een opengewerkte hals en een deels open rug met linten.

M’n make-up was best heftig, maar voor zoiets vind ik het leuk om flink uit te pakken. Echt een superleuke avond gehad, veel lol gehad, m’n stem schor gezongen en gekletst en geweldig genoten!

150328-collage

Wat was jouw leukste moment van afgelopen week?