Yes! We zitten sinds vandaag in maart en voor mijn gevoel ligt de winter dan toch grotendeels achter ons, al was er natuurlijk wederom vrij weinig ‘winter’ dit jaar, op enkele sneeuwbuitjes en wat frisse graden onder nul na. Afgelopen week heb ik niet al te veel gefietst, maar ben ik wel naar de Motorbeurs in Utrecht geweest. Ook heb ik me kapot geërgerd aan mijn computer en véél te weinig nachtrust gehad.

maandag 23 februari

De dag begon met een wandeling van 9 km, waarbij we door Dalem en Gorkum Oost dwaalden en bij GAMMA een pitstop maakten, omdat ik nieuwe wieltjes voor m’n bureaustoel moest hebben. Bas snuffelde aan emmers met vogelbollen en ik vond de gekleurde bloemetjes op het Deense karretje ernaast er wel erg vrolijk uitzien!

‘s Middags via een toeristische omweg naar Almkerk voor wederom een bezoekje aan oma (de enige keer dat ik een noemenswaardig stuk heb gefietst deze week), waarbij ik de foto’s van het Kevertje, de watertoren van Uppel, de mooie molen en de takken maakte. Oma had vrolijk gekleurde tulpen staan. Op weg naar huis reed ik speciaal over de stadswal, om de mooie avondlucht vast te leggen.

dinsdag 24 februari

Ik had een relaxed dagje bloggen gepland, maar dat liep even anders! Ik kreeg hooglopende ruzie met m’n computer en besloot ter plekke dat ik de klus van het opnieuw installeren van Windows niet langer meer voor me uit kon schuiven en ging aan de slag. Normaal doe ik daar hooguit 3 à 4 uur over, nu een hele middag en avond, omdat er een hoop tegenzat.

Doordat ik vaak lang moest wachten, werden de beesten ook onrustig omdat ze me aanvoelden en gingen samen met mij zitten wachten tot de vijfhonderdste Windows Update eindelijk eens geïnstalleerd was. Tussendoor nog wel even weg geweest voor een boodschap en mijn eerste therapiesessie bij Yulius, waar ik wat verveeld een foto van de knoppen in de lift maakte.

woensdag 25 februari

Een oer-Hollands plaatje, wat ik maakte tijdens wandelen met Bas. Op de terugweg spotte ik in de stad deze etalage van een overigens behoorlijk dure schoenenwinkel. Ik was toch wel nieuwsgierig geworden naar deel twee en drie van de Vijftig Tinten trilogie en had van de bieb een mailtje gekregen dat m’n reservering binnen was.

Dat apparaatje aan de muur heeft een verhaal: Mijn buurvrouw stond pas in alle staten aan de bel, omdat ze ervan overtuigd was dat de woningbouw camera’s had opgehangen op het terrein aan de achterzijde van onze woningen. Nuchter als altijd, had ik een slag om de arm gehouden en zelf geïnformeerd bij de woningbouw. Bleken het lichtsensoren te zijn.

donderdag 26 februari

Tijdens de dagelijkse wandeling spotte ik vlak bij de fietsenzaak deze auto met een wel heel bekend logo! Mijn fiets is ook een Cube. De rest van de dag aan m’n blog gewerkt, onverwachtse visite gehad en zelf op visite geweest bij een vriend.

Auto van Cube

vrijdag 27 februari

Ik was behoorlijk moe, omdat ik slecht had geslapen. Niet gefietst en ook niet al te veel gewandeld dus eigenlijk. Met een dagje motorbeurs in het vooruitzicht, wilde ik ook niet al te veel overhoop halen.

‘s Avonds toen ik op stel en sprong nog een pakketje weg moest brengen, spotte ik mooie kleuren in de lucht en ben ik speciaal nog omgereden om wat foto’s te maken, waarvan ik de meeste achteraf toch weer weggooide. Deze bleef wel over.

Het strandje bij zonsondergang

zaterdag 28 februari

Motorbeursdag! Eerst nog snel wat dingen uit m’n H&M-bestelling gepast, waaronder dit leuke shirtje. Onderweg naar Utrecht spotte ik deze mooie auto en op de beurs was het zoals altijd puur genieten van al die blinkende machines!

Ik had m’n camera overigens niet meegenomen en alleen met m’n iPhone wat foto’s gemaakt. Ik weet uit ervaring dat het erg lastig is om goede foto’s te maken bij zoiets en er te veel tijd gaat zitten in het zoeken naar de juiste instellingen. Omdat ik er nog een blogpost aan wil wijden, hier niet al te veel foto’s van de beurs.

zondag 29 februari

Wat mij betreft een klassieke zondag! Klokje rond geslapen en alles op mijn gemak. Zelfs wandelen heb ik niet gedaan en fietsen gaat ‘m waarschijnlijk ook niet worden. Te veel watten in m’n kop en ondanks dat de zon schijnt, waait het wel flink hard!

Gewoon lekker ontspannen mag ook weleens! Desondanks toch nog een beetje huisvlijt aan de dag gelegd. Omdat ik de zes glazen waarvoor ik bij Spar gespaard had niet kwijt kon in de kast, moest er het één en ander gereorganiseerd en heb ik alles ook gelijk maar schoongemaakt.

Glazen poetsen