Het is écht al meer dan een jaar geleden dat de laatste YouTube Finds verscheen. Ik denk dat ik ook wel weet waarom. Ten eerste vind ik dit altijd zo’n ‘ik maak me er even gemakkelijk vanaf’ item (terwijl er toch best wat werk in zit).

Daarnaast ben ik nauwelijks op YouTube te vinden. Het is niet echt een hobby van me om een hele middag filmpjes te gaan zitten kijken. Ik kom hooguit iets leuks tegen op een blog of andere website, die ik dan voor later gebruik opsla.

Het thema van vandaag is dieren. Ik heb zo’n vermoeden dat minstens 50% van wat er op YouTube staat, schattige, aandoenlijke, gekke en vermakelijke dierenfilmpjes zijn, dus die mogen hier natuurlijk ook niet ontbreken. Veel kijkplezier!

Verjaardag voor een egel

Je kan het maar bedenken: Een mini-verjaardag voor een mini-egel. Schattig!

Ronde Safari

Hoe zou de jungle eruit zien als alle dieren rond waren? Nou behoorlijk lachwekkend dus eigenlijk! Ik kon wel lachen om deze grappig gemaakte animatievideo.

Zingende honden

Een prachtig gemaakte video waarin honden ‘zingen’ om aandacht te vragen voor kanker bij dieren. Erg mooi gedaan en een mooie achterliggende gedachte. Want deze ziekte treft niet alleen mensen, maar ook onze trouwe viervoeters.

 

Piepleeuw

OMG. Ik wil er ook één! Deze mini-leeuw doet z’n eerste poging tot brullen.

Paard op wielen

Heb je ooit een paard in een auto gezien? En dan bedoel ik niet áchter een auto in een trailer, maar gewoon op z’n kont op de achterbank. En dan langs de McDrive…

Wat is het leukste filmpje wat jij onlangs hebt gezien? Deel ‘m in je reactie!