Inmiddels ben ik alweer toe aan één van de laatste vragen van de 30 Day Blog Challenge. Ik heb er even over gedaan (lees: minimaal een half jaar), maar dan heb je ook wat. De vraag van vandaag is wat ik met € 100.000 zou doen. Dat is een hoop geld waar je een hele hoop leuke dingen mee kunt doen! Desondanks vind ik het ergens nog best een lastige vraag.

Ik heb altijd wat moeite gehad met grote bedragen uitgeven, ik koop liever meer dingen voor kleinere bedragen, dan dat ik in één keer een groot bedrag uitgeef. Met zoveel geld is een bedrag van een paar honderd euro opeens ook niet al te veel, maar ik denk toch dat ik er aanvankelijk niet al te gek mee zou doen.

Ik zou misschien nog wat vaker leuke dingen bestellen via internet en de nieuwste iPhone kopen, maar iets als een huis of andere dingen die mensen voor zo’n bedrag zouden kopen, zou ik denk ik niet aan beginnen. Eigenlijk is hiermee de vraag al beantwoord. Een kort item, maar ik weet er verder niets zinnigs over te zeggen. 🙂

money-is-just-energy