Eigenlijk was het de bedoeling om je vandaag een post met foto’s voor te schotelen, die ik zondag in de Biesbosch maakte. Maar aangezien ik gisteravond erg moe was en sowieso nog niet eens begonnen was aan het bewerken, ging ‘m dat niet worden en moest ik op zoek naar een ander onderwerp.

Waarbij ik erachter kwam dat ik de 30 Day Blog Challenge eigenlijk straal was vergeten. Nog maar een paar vragen en dan toch gewoon vergeten dat die nog klaar staan. De vraag van deze keer is om mijn ideale dag te omschrijven. Ik vind het nog best lastig om zoiets te verzinnen, maar ik ga in elk geval een poging doen!

Om te beginnen word ik rond een uur of tien met een uitgerust gevoel wakker, na een heerlijke en verkwikkende nachtrust. Ik geef Bas een knuffel, check m’n telefoon, zie dat ik aardig wat likes heb gekregen op mijn laatste foto op Instagram en een aantal leuke reacties op Facebook.

Vervolgens werk ik mijn ochtendroutine af en start ik de dag met een glas gekoeld citroenwater en een lange wandeling met Bas. Uiteraard schijnt het zonnetje en het is een graad of 18. We steken ook nog even met de veerpont over naar Woudrichem voor een lekker ijsje bij de ijssalon en een wandeling over de vestingwallen.

150420-Strand-02

Tussen de middag lunch ik met vers brood en een groot glas melk (of een bekertje ayran) en vervolgens ga ik met de trein naar Den Bosch om lekker te shoppen, want in een ideale wereld is mijn portemonnee uiteraard ook goedgevuld!

Vervolgens eet ik een Bossche bol bij Jan de Groot, maak de ene na de andere foto van mijn favoriete stad (uiteraard met de meest fotogenieke lucht die je je maar kunt bedenken) en stap ik vervolgens weer op de trein terug naar huis.

‘s Avonds schuif ik aan bij mijn ‘tweede huis’ genaamd Istanbul voor vers gemaakte Turkse pizza met een berg salade en als afsluiter een glas dampende muntthee en mijn inmiddels zeer geliefde yoghurt-toetje met walnoten en yoghurt.

Het is gezellig en de tijd vliegt. Als ik tegen een uur of acht weer thuis ben, maak ik nog een lekkere wandeling met Bas, werk ik m’n blog bij en luister naar leuke muziek en vervolgens stap ik rond 11 uur met een tevreden gevoel mijn bed in.

Ik denk dat dat aardig in de buurt komt van hoe een ideale dag er bij mij uit zou moeten zien. Vrij eenvoudig allemaal, maar van mij hoeft ‘t niet allemaal zo ingewikkeld om het fijn te laten zijn.

Welk aspect mag absoluut niet ontbreken op jouw ideale dag?