Eigenlijk was het de bedoeling geweest om weer eens een Reads of the Week te plaatsen, maar bij gebrek aan voldoende linkmateriaal om daarin te vermelden, wordt het uiteindelijk toch maar een nieuwe lading glimlachmomentjes. Ook helemaal niet verkeerd, toch? Veel leesplezier!

Wanderlust

Ondanks dat ik afgelopen week niet veel gefietst heb, liep ik des te meer. Vooral de wandeling van woensdag was super. Heerlijk weer met zomerse temperaturen en ik legde 16 km af met Bas, waarvan we ‘t grootste deel door uiterwaarden en grienden hebben gestruind, wat zwaarder lopen is, maar veel leuker! We liepen overigens van Woudrichem naar Sleeuwijk en vervolgens via de Merwedebrug weer naar Gorkum.

Ik heb Bas zelfs nog een paar keer moeten dragen, omdat ie een zeer pootje had doordat ie zich bezeerd had, dus ik heb m’n work-out wel gehad! Tussendoor op een afgezaagde boomstronk op een strandje m’n sesamkoekjes van Zonnatura en water weggewerkt, voor Bas een kluif.

Yoghurttoetje

Mijn meest recente ontdekking op het gebied van Turks eten, is een toetje bestaande uit Turkse yoghurt met walnoten en honing. Ik weet niet of je de term foodgasm kent: Dit komt aardig in de buurt.

Nooit geweten dat yoghurt zó lekker kon zijn, dat je met je ogen dicht hapjes neemt, om er zo lang mogelijk van te genieten! Wederom is dit stukje hemel op aarde afkomstig van Eetcafé Istanbul, wat ik praktisch m’n tweede huis kan gaan noemen, omdat ik er zo vaak zit. :-)

Turkse yoghurt met nootjes

Mezelf verbazen

Iets waarover ik op het moment nog niets kan vertellen, maar waar aankomende week naar alle waarschijnlijkheid een blogpost over verschijnt. Laat ik het erop houden dat ik mezelf onlangs erg verbaasd heb op een zeer positieve manier. Het maakt me blij, trots en veerkrachtig. Het is écht zo dat je sterker bent dan je denkt.

Nieuwpoort

Wat een prachtig plaatsje is dat toch, je las er al over in deze blogpost.

Zebrahond

Dat Bas slim is, wist je inmiddels wel, maar wist je ook dat hij een zebrapad herkent als een plek waar hij kan oversteken? Het is me al meerdere keren opgevallen dat hij precies bij een zebrapad aanstalten maakt om over te steken, vooral als we in de buurt van het station zijn en hij daar erg graag naartoe wil. De weg langs het station is lang en druk en er is maar één zebrapad in de buurt van het station. Reken maar dat ie daar de weg over wil!

Lentebloemen

Ik krijg zo’n voorjaarsgevoel van bloesem, pinksterbloemen, koolzaad en al dat andere kleurrijks wat de grond en de boomtakken uit schiet in het voorjaar! Heerlijk!

Pinksterbloemen

Watertje

De laatste tijd dronk ik te weinig water en dat was ook te merken aan m’n Dopper, die een vieze aanslag aan de binnenkant had gekregen, die ik er met heel veel moeite uit heb gekregen. Mijn nieuwe uitvinding? Citroenwater! Gooi wat schijfjes citroen in m’n water, zet het een uurtje in de koelkast en Ester drinkt water aan de lopende band. Heerlijk en ook nog eens goed voor van alles en nog wat!

Coca Cola sweater

Je zag ‘m al voorbij komen in de meest recente Loving Lately, maar ik had eigenlijk best wel geluk met deze trui. Ik had ‘m al ruim twee maanden op het oog, maar vond hem te duur. Totdat ik op de Facebookpagina van The Sting zag dat er een actie met 20% korting op alles was. Ik heb uiteraard gelijk m’n slag geslagen en de trui gelijk tot favoriet gebombardeerd. Hij is zó leuk!

Aardbeien

De eerste aardbeien van 2015 zijn het feit, in mijn koelkast, welteverstaan. En wat zijn ze lekker! Ik krijg er echt zo’n instant zonnig gevoel van, maar ze heten ook niet voor niets zomerkoninkjes. In de yoghurt, op brood, in een smoothie of een lekker sapje. Je kunt er alle kanten mee op!

Wat was jouw fijnste moment van de afgelopen tijd?