Voor mijn gevoel is maart echt voorbij gevlogen! Ik heb het dan ook behoorlijk druk gehad met van alles en nog wat en tja, als je druk bezig bent, lijkt de tijd nu eenmaal altijd sneller te gaan. Nadat je gister weer een foto-overzichtje van de afgelopen week voorgeschoteld hebt gekregen, lees je vandaag een soort overzichtje van de afgelopen tijd.

Gedragen

Ik heb de laatste tijd vaak rokjes gedragen! Vooral mijn twee favorieten: Een wijnrode cirkelrok met een ingeweven patroontje en een lichtgrijze cirkelrok met zwarte hartjes. Vandaag draag ik een losvallende lange zwarte sweater met opdruk, een felrode leatherlook legging en stoere laarsjes. M’n haar in een hoge staart, een veegje make-up en klaar!

Gegeten

Ik heb de afgelopen maand meer Turks dan Nederlands gegeten. Turkse pizza hier, baklava daar, tapas (niet typisch Turks overigens), linzensoep, Ayran en nog het één en ander. Verder heb ik vooral te weinig gegeten. als ik druk ben, sla ik het nogal eens over, ik vergeet ‘t of stel het uit. Erg slechte gewoonte, ik weet ‘t, maar dat komt wel weer goed. Binnenkort de groentewinkel eens plunderen en in de keuken aan de slag met verse ingrediënten. Voor mij geen blikvoer!

Paasdiner

Gedaan

Een hoop! Ik bouwde een nieuwe website en maakte foto’s voor IJs & Spijssalon Baks, bracht vele uren door bij Eetcafé Istanbul, ging twee keer naar oma (waarvan één keer met Pasen), ik fietste te weinig, ging met m’n moeder naar de open dag van de beautysalon van m’n achternichtje, begon in het derde boek van de Vijftig Tinten trilogie (nog niet uit, weinig tijd om te lezen), had een leuk feestje in Woudrichem en maakte veel foto’s!

Gedroomd

Eigenlijk vrij weinig. Als ik sliep, was dat meestal erg vast en dan kan ik me dromen vaak ook niet herinneren. Meer bewuste dromen heb ik op het moment ook niet echt. In de zin van dingen waarvan ik droom om eens te doen, kopen of beleven. Ik neem het leven zoals het is en vind dromen eigenlijk net zoiets als jezelf een beetje martelen met fantaseren over dingen die er misschien toch nooit zullen komen. Ik richt me dan liever op wat ik heb.

Gelezen

Zoals ik bij ‘Gedaan’ al schreef, ben ik inmiddels bezig in het derde en laatste boek van de Vijftig Tinten trilogie. Twee en drie vind ik aanzienlijk beter dan het eerste deel, maar als ik druk ben met andere dingen, kom ik gewoon niet aan lezen toe. Niet erg, als ik ‘m in moet leveren, verleng ik ‘m gewoon nog voor een paar weken. Tegen die tijd moet ik ‘m wel uit hebben!

Verder heb ik weinig gelezen. Zelfs met blogs lezen loop ik gigantisch achter! Zo erg, dat ik bijna niet durf te kijken hoeveel artikelen er inmiddels voor me klaar staan. Dat zullen er meer dan 300 zijn vrees ik.. Ik lees niet alles, maar ben er toch best veel tijd mee kwijt om alles door te werken.

Coca Cola sweater

Gekocht

Ik kocht een superleuke wijnrode Coca Cola sweater bij The Sting, een elektronische voetvijl van Scholl, een klein cadeautje voor de pakketbezorger (de opvolger van R.) die inmiddels ook gestopt is, twee mooie nieuwe BH’s bij Hunkemöller, een mooi hangertje aan van bergkristal aan een leren koordje en een zwarte top met broderie van Jane Norman.

Gewenst

Dit is eigenlijk zo’n onderdeel wat ik misschien beter kan schrappen. Wat wens ik? Eigenlijk niet zoveel op het moment. Ik ben al met al redelijk tevreden met m’n leven op het moment. Ik doe leuke dingen, ontwikkel nieuwe vriendschappen, andere vriendschappen worden steeds sterker,

ik leer veel over mezelf, mijn angsten houden zich aardig koest momenteel en ik voel me ook iets zelfverzekerder over m’n uiterlijk de laatste tijd. Verder wordt het eindelijk lente en kan ik dus weer lange einden fietsen. Heeft m’n haar eindelijk de perfecte tint en lijken mijn lieve huisdieren met de dag knuffeliger te worden. Het leven is zo slecht nog niet!

Geluisterd

Uit gemakzucht staat meestal Q-music op. In Google Chrome staat altijd een tab open met de live-player van dit radiostation. Als ik het zat ben, zet ik iTunes of Spotify open, ook altijd genoeg leuk om naar te luisteren. Ik ontdekte onlangs wel het radiostation Joy FM, waar ik regelmatig nummers of versies van nummers voorbij hoor komen die ik niet ken en wél leuk vind! Eén van mijn huidige favorieten is overigens deze!

Geliefd

M’n Coca Cola sweater ♡ Nieuwe dingen leren eten ♡ lieve complimentjes ♡ m’n eerste bakje aardbeien van het jaar ♡ uitsmijters ♡ eten fotograferen ♡ mooie auto’s ♡ mensen ergens blij mee kunnen maken ♡ bloesem aan de bomen ♡ verse muntthee ♡ m’n haar in een hoge knot of paardenstaart dragen ♡ wijnrode oogschaduw ♡ mooie wolkenluchten ♡ Een kant van mezelf ontdekken die ik nog niet zo goed ken.