Het is inmiddels een tijd geleden dat de laatste Meet the Blogger online stond. Deze keer heb ik een nieuwe voor je, waarbij je kennis maakt met Floor, ook een vaste bezoekers van EstrellaWeb. Door mijn oproepje op Twitter heb ik zelfs al 2 andere gegadigden die hierna aan de beurt zijn, dus je kunt de komende tijd vaker een dergelijke blogpost verwachten.

Vertel in het kort iets over jezelf

Ik ben Floor, 21 jaar oud en woon in een dorp tussen Leeuwarden en Groningen. Op dit moment zit ik in jaar twee van mijn opleiding journalistiek en fotografie. Ik ga graag naar concerten, waar ik ook regelmatig foto’s schiet.

Je hebt een blog, waar gaat ie over?

Mijn blog geeft een kijkje in mijn leven, door middel van beauty, fashion, lifestyle, fotografie en persoonlijke verhalen. Dit alles met een alternatief tintje, want ik zit in de emo / metal scene.

Wat was de reden om ooit te gaan bloggen?

Ik kon niet trouw blijven aan m’n dagboek, dus ben ik het online gaan proberen. Met succes, want inmiddels ben ik vijf jaar verder! Wel heb ik verschillende blogs gehad, maar mijn huidige ben ik voorlopig nog niet zat in ieder geval!

Waarom juist het soort blog wat je nu hebt?

Ik probeer mensen te laten zien dat de alternatieve scene niet alleen maar iets negatiefs is, maar dat ‘t ook gewoon leuk kan zijn. Daarbij heb ik dezelfde interesses als ieder ander meisje. Het enige verschil is misschien de muziek en mijn kledingstijl.

Wat voor artikelen vind je het leukst om te schrijven?

Het verschilt per periode heel erg. In de lente en zomer vind ik het heel erg leuk om outfit foto’s te maken. In de winter vind ik het daar juist veel te koud voor, want ik ben nogal een koukleum! Ik merk dat ik in de winter juist meer persoonlijke dingen en lifestyle artikelen schrijf.

Volg je zelf ook veel blogs?

Om precies te zijn volg ik op dit moment 71 verschillende blogs!

Wat zijn jouw favoriete blogs en/of websites?

Dat is een lastige! Omdat ik natuurlijk zoveel volg en die volg ik natuurlijk omdat ik ze leuk vind. Blogs die ik al sinds 2009 of 2010 volg, zijn Teske.nl, Vera Camilla, BeautyGloss en BeautyLab.

Hoe zie je je toekomst voor je? Hoe past je blog daarin?

Mijn plan voor nu is dat ik freelance-werk wil doen en daarnaast m’n blog en YouTube kanaal onderhouden. Wat dat betreft zit ik op de goede opleiding, want op school zijn we bezig geweest met het onderwerp bloggen!

Jouw gouden tip voor andere (beginnende) bloggers

Doe het omdat je het leuk vindt en schrijf geen artikelen met tegenzin. Lezers merken het aan je manier van schrijven als je het met tegenzin doet of alleen op geld en producten uit bent! Ook belangrijk: Onderschat de tijd die het kost om een artikel te maken niet! Met een artikel ben je als je het fotograferen, bewerken en schrijven bij elkaar optelt, al snel een paar uurtjes zoet.

Heb je een mededeling voor de bezoekers van EstrellaWeb?

Geniet van de kleine mooie momenten in je leven, want het leven is maar kort!

Je vindt de blog van Floor op floorflawless.com

Wil je ook eens met je blog in de schijnwerpers staan of heb je misschien een bijzondere hobby of spraakmakend beroep waarover je graag iets wilt vertellen? Stuur me een mailtje en wie weet sta jij binnenkort ook op EstrellaWeb.