De laatste Momentopname dateert van januari, dus hoogste tijd voor een verse lading met mijn huidige favoriete muziek! Trouwens nog een vraag aan jou: Ik twijfel of ik de term momentopname nog wel langer aan wil houden. Het is wel leuk gevonden, maar op het eerste gezicht misschien niet gelijk helemaal duidelijk wat voor soort blogpost het is. Misschien is iets als ‘What’s on my iPod’ wel leuker. Wat vind jij?

Ariana Grande – Love me harder

Ondanks dat dit toch aardig in de richting van R&B gaat en ik daar normaal niet zo enthousiast voor te krijgen ben, vind ik dit gewoon een erg lekker nummer!

Ellie Goulding – Love me like you do

Deze heb ik héél veel beluisterd de afgelopen tijd. En hij verveelt nog steeds niet!

Indila – Tourner dans le vide (orchestral version)

Ik heb de laatste tijd veel muziek ontdekt, waaronder ook dit hartverscheurende Franse nummer van ene Indila. Nooit van haar gehoord en ook niet van dit nummer, maar móói dat ‘t is! Het origineel is trouwens een soort dance-nummer, maar deze versie vind ik veel beter!

Kodaline – All comes down

Ondanks dat de intro een beetje aan de lange kant is, vind ik dit een geweldig nummer! Al heel vaak naar geluisterd tijdens het wandelen met Bas of gewoon thuis vanaf de bank of achter de computer. Ergens is dit ook een beetje zo’n autorijd-nummer op de één of andere manier.

Maroon 5 – Secret

Zo’n band waarvan ik het ene na het andere liedje leuk vind, zo ook deze. Of het een nieuwe single is weet ik eigenlijk niet, maar dat maakt ook niet uit. Ik vind ‘m lekker!

Rihanna, Kanye West & Paul McCartney – FourFiveSeconds

Ben ik de enige die zich elke keer bij het beluisteren van dit nummer afvraagt waar die ex-Beatle nou te horen is? Nu ik voor het eerst de videoclip bekijk, lijkt het erop dat meneer alleen maar op z’n gitaar mocht spelen. Ook goed, dat mysterie ook weer opgelost. Hoe dan ook een leuk nummer, met een stomme clip.

Sheppard – Let me down easy

Weer zo’n nummer wat ik ooit ergens gevonden heb, maar geen idee waar. Gewoon een liedje waar je instant vrolijk van wordt, ondanks dat ‘t dan gaat over breaking up, maar je kunt er maar at leuks van maken, toch?

Sia – Salted wound

Ik vind praktisch alle nummers van de soundtrack van de Fifty Shades film goed, dus vandaar dat er hiervan ook een aantal in dit overzichtje vermeld staan. Erg mooi nummer vind ik dit!

Tarkan – Şıkıdım

Guilty! Ik werd pas wakker met dit nummer in m’n kop en hij wilde er niet uit. Ik ken ‘m overigens al heel lang, in de tijd dat ik met m’n eerste (ex) vriend samenwoonde (van 1997 tot eind 2002), hadden we volgens mij zelfs een album van deze meneer, waar dit dus ook op stond. Ik vind het toch wel weer een leuke herontdekking en het past goed bij het mooier wordende weer!

The Weeknd – Earned it

Het laatste liedje en alweer één van de Fifty Shades sountrack. Gewoon lekker!