Het is echt héél lang geleden dat er voor het laatst een Photo of the Day verscheen op m’n blog, dus ik zeg, hoog tijd voor een nieuwe! Ik heb de laatste maanden niet zoveel gefotografeerd. Niet met m’n spiegelreflexcamera in elk geval. Het begint nu weer een beetje los te komen. Doordat ik dingen voor andere mensen heb gefotografeerd, begin ik zelf ook meer inspiratie te krijgen.

Gister maakte ik zelfs twee keer een wandeling vergezeld van mijn camera en kwam met diverse mooie plaatjes thuis. Toch is het niet één van die afbeeldingen die ik vandaag wil laten zien, maar één die ik maakte voor de ijssalon, die inmiddels ook is gedrukt op tafelkaartjes.

Ondanks dat het best een uitdaging was om zo’n ijscoupe goed op de foto te krijgen, vind ik deze nagenoeg perfect. Hij is licht zonder overbelicht te zijn en op de juiste manier scherpgesteld. Ik ben erg tevreden met dit stukje productfotografie! En geef maar toe, je krijgt spontaan trek!

150407-IJscoupe-03