Wat was ik gisteravond blij toen ik tot de ontdekking kwam dat de volgende dag donderdag zou zijn. Ik was het grootste deel van de dag onderweg geweest en ‘s avonds stevig aan de slag met een fotobewerking- en ontwerpklus,

waarmee ik pas tegen tienen klaar was. Erg veel zin om daarna ook nog uitgebreid te bloggen had ik niet, dus was het erg fijn dat ik me kon beroepen op een throwback thursday! Sowieso is het véél te lang geleden dat ik zo’n blogpost schreef.

De foto die ik vandaag laat zien, is één van de eerste foto’s die ik met m’n eerste iPhone maakte, de 3GS. Waar ik toen vond dat het ding best goeie foto’s maakte, denk ik daar nu anders over, wanneer de foto’s bekijk die ik daarmee heb gemaakt.

Desondanks is het leuk om te bewaren. Het zijn tenslotte toch herinneringen. Ik maakte deze foto op 21 oktober 2010, tijdens een dagje Den Bosch met m’n moeder. Mede omdat ik al drie maanden niet meer in mijn zo geliefde stad ben geweest, is dit gelijk een mooie reminder om snel weer eens te gaan!

Uitzicht vanuit de V&D in Den Bosch