Week 15 van 2015 alweer. Waar maart echt voorbij gevlogen lijkt te zijn, lijkt met april hetzelfde te gebeuren. Wat is het toch, dat het voorjaar altijd het ‘snelste’ seizoen van allemaal lijkt te zijn? Ik heb het overigens ook mega druk gehad met van alles en nog wat en dan lijkt de tijd sowieso te vliegen. Goed, gauw verder met het weekoverzicht!

Ik blog inmiddels trouwens ruim een week in de WordPress editor, in plaats van de Windows Live Writer software die ik jarenlang heb gebruikt. Ondanks wat irritatiefactoren hier en daar (ik heb inmiddels de halve editor omgebouwd naar mijn eigen wensen) ben ik er al aardig aan gewend. Ook het nieuwe fotosysteem lijkt in de smaak te vallen, dus ga ik daar mee door!

maandag 6 april

Eerste Paasdag! Met Martin naar de Paasmarkt geweest, die overigens wat tegenviel, maar het is de laatste jaren niet veel bijzonders meer. Gelijk z’n nieuwe gele New Beetle bewonderd, waar ik ook wat foto’s van maakte. In de stad was het een drukte van belang en er zaten wat muzikanten te spelen, wat niet verkeerd klonk! ‘s Middags maakte ik het chocolade haasje wat ik voor mezelf had gekocht soldaat en later begon ik spontaan aan een grote-keuken-schoonmaak, waardoor ik pas om 9 uur aan eten toe kwam. Het smaakte wel extra lekker na zo hard gepoetst te hebben!

dinsdag 7 april

Dinsdagmiddag ging ik weer naar de ijssalon, om nog wat productfoto’s te maken. het licht was perfect en het was niet al te druk, dus kon ik ongestoord m’n gang gaan. De tafelkaartjes met mijn ontwerp en foto erin, stonden inmiddels al op de tafeltjes te prijken en ze bleken de bewuste producten zelfs al meer dan anders verkocht te hebben. Kijk, daar doen we het voor! De heerlijke ijscoupe die ik gefotografeerd heb, at ik vervolgens zelf op, om later thuis croissantjes als avondeten te nemen, die ik eigenlijk als paasontbijt had willen eten.

Uitzicht vanaf de dijk, Oudendijk

IJscoupe bij IJssalon Baks, Woudrichem

Door mij ontworpen tafelkaartjes bij IJssalon Baks

woensdag 8 april

Naar de drukker geweest, gewandeld met Bas maar niet te lang, omdat m’n moeder me op kwam halen om naar Hardinxveld te gaan. Weer een andere achternicht vierde het tienjarig bestaan van haar massage-salon en had bijpassende schattige cupcakes!

‘s Middags dronk ik weer een bekertje ayran bij de lunch (gezond en lekker) en nadat het buiten wat opgeklaard was, maakte ik alsnog een wandeling met Bas. ‘s Avonds trok ik er nog even met m’n camera opuit en ook Bas mocht weer mee. Onverwachts ook nog bij Karwei geweest, maar niks gekocht. Bas en ik vinden het gewoon leuk om in bouwmarkten rond te snuffelen.

donderdag 9 april

Ja, ik heb ook nog andere dingen gedaan dan alleen maar eten en drinken, al zou je bijna anders gaan denken bij het zien van onderstaande afbeeldingen! Ik wandelde weer een lekker eind met Bas en at voor het eerst van het jaar aardbeien in m’n yoghurt, samen met wat gehakte walnoten. Veel lekkerder dan die saaie muesli en alsnog gezond. Tussen de middag lunchte ik met een bekertje ayran en een punt Turks brood met een lap kaas ertussen.

Later liet ik m’n wimpers verven bij de beautysalon van m’n achternichtje en daarna weer naar de ijssalon om het nieuwe drukwerk af te levere. Aldaar een milkshake weg geslurpt. Iets minder gezond, wel erg lekker! ‘s Avonds at ik een bloemkooltje met gebakken aardappels en een balletje en alweer een Turks yoghurtdrankje als toetje.

vrijdag 10 april

M’n moeder belde of ik zin had om buiten te picknicken. Ze was met de motor in de buurt. Of ik twee Turkse pizza’s wilde halen en van die bekertjes ayran (ze heeft de smaak ook al te pakken) dus zo gezegd zo gedaan. Het was echt heerlijk weer en we genoten op een bankje bij het strand van ons eten en het zonnetje.

Vervolgens nog een stuk met Bas gewandeld die in het water ging en ‘s middags ruim 50 kilometer gefietst, door onder meer Nieuwpoort. Hierover kon je gisteren al lezen, maar ik wilde toch nog een paar foto’s van deze fietstocht plaatsen.

zaterdag 11 april

Ik was gister enorm moe, maar heb desondanks toch aardig wat werk verzet. Opruimen in huis, aan m’n site werken en dingen aanpassen, wat ontwerpwerk en nog het één en ander. Het was ook niet echt weer om naar buiten te gaan, dus prima om binnen aan de slag te gaan. ‘s Avonds ben ik er nog wel even uit geweest, even een Turkse pizza scoren bij Istanbul en vervolgens een yoghurt-toetje met wat honing en gehakte walnoten.

Ondanks ik gek ben op baklava, is dat helaas wel heel erg ongezond. Dit is Turkse yoghurt die wel gezond is en ook heel erg lekker! Tot slot tevreden m’n bed in. Ondanks dat ik moe was, sliep ik toch pas tegen half drie. Ik slaap niet al te best en veel te weinig de laatste dagen.

Natte Havendijk

Turkse yoghurt met nootjes

Tijd om te slapen

zondag 12 april

Ondanks dat het zondag is, toch weer aardig druk in de weer geweest met van alles. Ik zou wat productfoto’s gaan maken bij Istanbul maar dat kon toch beter dinsdag. Verder heb ik Bas van z’n winterjas ontdaan, wat achter de schermen aan m’n site gewerkt en natuurlijk deze blogpost getikt. Ook vandaag voel ik me niet echt fit, dus fietsen zal er denk ik niet van komen. Het is wel erg mooi weer, dus nog een tweede keer wandelen me Bas ga ik nog wel doen.

Tijd voor een trimbeurt!

Weer een knap hondje!