De laatste loodjes wegen het zwaarst en zo blijkbaar ook met de 30 Day Challenge, waar ik in een ver verleden mee begonnen ben en die ik NOG STEEDS niet af heb. Ik ben inmiddels écht aan één van de laatste vragen toe, hierna komen er nog twee. De vraag die ik vandaag zal beantwoorden is, wat mijn droombaan zou zijn.

Eigenlijk kan ik daar kort over zijn: Die heb ik niet. Ik heb ooit gedacht dat webdesigner, graphic designer en later redacteur van een (online) magazine helemaal mijn ding zou zijn, maar ik weet inmiddels uit ervaring dat de bezigheden die me nu meestal plezier brengen, me echt de strot uit komen op het moment dat het een ‘moetje’ wordt.

Ik heb in geen van deze bedrijfstakken ooit betaald werk gehad, maar wel op vrijwillige basis wat projectjes voor mensen en ook bedrijven gedaan en dat komt uiteindelijk op hetzelfde neer. Ik heb dus geen droombaan. Er is werkelijk niks wat ik bedacht kan krijgen wat me zó leuk lijkt, dat ik het jaren achtereen zou willen doen. Kort artikel dus deze keer!