In de Weekly Snaps van zondag schreef ik al iets over mijn recentelijke bezoekje aan Loods 5 in Sliedrecht. Ik kwam daar eigenlijk met de bedoeling een nieuwe bureaustoel te scoren. Ruim twee uur later had ik van alles leuks gezien, maar geen bureaustoel. De overdaad aan leuke dingen, mooi geëtaleerde spulletjes en gezellige aankleding maakten een hoop goed!

Ik was zó enthousiast over m’n bezoekje aan deze megawinkel dat ik er iets over wilde schrijven. Sowieso had ik een aardige lading foto’s gemaakt met m’n telefoon die ik toch ook wel wilde laten zien, op die enkeling in de eerder genoemde Weekly Snaps na dan.

Loods 5 is gevestigd op de woonboulevard in Sliedrecht en zit in het voormalige pand van IKEA, die sinds alweer een aantal jaren verdwenen is uit deze stad. Wat ervoor in de plaats is gekomen, is zeker geen verslechtering.

De twee verdiepingen tellende winkel staat van onder tot boven vol met leuke spulletjes in de categorie ‘net even anders’. Van kussens met veren of poezenkoppen tot theeservies in nostalgische stijl (alsof je bij je overgrootmoeder op visite bent) en van leuke tassen tot enorme kleden, kookboekjes en interieurdecoratie.

Ik heb m’n ogen uitgekeken en na twee uur struinen was ik zelfs gewoon moe van de overdaad aan indrukken die ik had opgedaan. Wat ik vooral leuk vond was dat alle hoekjes echt een eigen sfeer uitademden.

Zo kon het dat je van een luchtige Bivaksfeer waar je het zeezout bijna kon ruiken opeens midden in een heel nostalgische setting stond. De aankleding was erg mooi gedaan en dat maakte het een plezier om naar te kijken!

Ik heb in de winkel van diverse dingen die ik leuk, mooi, bijzonder of opvallend vond een foto gemaakt en ik kon m’n hart ophalen, want er was genoeg moois en aparts te zien! In deze blogpost een overzichtje met een aantal van de foto’s die ik maakte.

Ben jij weleens in Loods 5 geweest?