Ik ben er trots op dat EstrellaWeb een gemengd publiek trekt. Bij veel door vrouwen en meisjes onderhouden blogs, bestaat het publiek voor het grootste gedeelte uit vrouwen en meisjes. Niet dat dat erg is, maar omdat ik zelf ook veel met mannen optrek, vind ik het juist leuk om te merken dat de heren ook goed vertegenwoordigd zijn op mijn blog.

Speciaal voor de heren die mijn blog met enige regelmaat lezen (of nu voor het eerst bezoeken), heb ik een erg leuke actie: Je kunt namelijk € 50 shoptegoed winnen, te besteden bij Only for Men. Dit is een stoere shop waar je als moderne man je hart op kunt halen op kledinggebied.

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze webshop alleen voor mannen, die op dit adres meteen hun hele garderobe kunnen updaten met kleding van diverse merken, accessoires en schoenen. Wel zo makkelijk dat je in één keer kunt slagen op één plek!

quote-always-dress-well

Winactie

Nu snel verder met de praktische info. Hoe kun je kans maken op deze prijs?

  • Laat in een reactie onder deze blogpost weten dat je mee wilt doen aan de winactie. Vergeet niet om een geldig e-mailadres achter te laten!
  • Plaats op Twitter of Facebook een bericht waarin je mijn blog vermeldt (estrellaweb.nl). Wat je er verder in zet maakt uit niet, dus maak er iets leuks van, zou ik zeggen!
  • De winnaar mag iets kiezen van Scotch & Soda kleding. Een merk met leuke collecties voor de eigentijdse en modebewuste man!

Niet al te lastig toch? De winactie loopt een week en sluit op zaterdag 9 mei. De winnaar zal kort daarna bekend worden gemaakt op mijn blog en ontvangt daarnaast ook persoonlijk bericht via de mail, met verdere details. Veel succes met winnen!

Deze winactie is gesloten