Ik liep een tijd achter met het lezen van artikelen op andere blogs en als ik er dan aan begin, heb ik vaak niet zo’n zin om alles uitgebreid te bekijken. Dus gebeurt het ook minder snel dat ik iets oppik wat ik leuk vind om hierin te vermelden. Deze keer ook een redelijk beschaafd aantal linkjes, maar wie het kleine niet eert…

reads-of-the-week

Om te beginnen een interessant artikel over watermerken van je foto’s, op een blog die in korte tijd één van m’n favorieten is geworden. Vervolgens van de hak op de tak met cadeautips voor Moederdag (kan nog nét).

Iets lekkers kan niet uitblijven, dus heb ik voor je in de aanbieding: Snoepjes van vroeger, een smoothie van Sammie en mini-appeltaartjes met karamel. Tot slot een tutorial om mooie etiketten voor potten te maken, dertien tips om kokosolie als beautyproduct te gebruiken en een item over een kat die dieren knuffelt.

Wat voor leuks heb jij deze week gelezen?