Begin januari publiceerde ik een post waarbij je je site kon spammen. Omdat dat nog maar een paar maanden geleden is en ik over het algemeen dezelfde bezoekers heb, leek het me dit keer wel eens leuk om het anders aan te pakken en je Instagram account te vermelden!

Zelf ben ik enorm gek op Instagram en ik kan niet meer begrijpen waarom ik het eerst helemaal niks vond. Dingen veranderen soms. Het is sowieso wel grappig dat het al vaker is gebeurd dat ik iets helemaal niks vond en uiteindelijk niet meer zonder kon. Ik noem ook iTunes en Adobe Lightroom. Sommige dingen heb ik zelfs een keer of drie geprobeerd voordat ik definitief om was. Zo ging dat ook met Instagram.

Voordat dit alsnog een heel verhaal wordt, vandaag is het woord aan jou! In een reactie onder dit bericht kun je je Instagram-account vermelden. Dat kan gewoon als gebruikersnaam of met linkje van de web-versie van Instagram. De mijne vind je op deze link: instagram.com/byestrella.

quote-inspire