Sinds lange tijd weer eens een shoplog. Niet dat ik nooit iets koop, maar ik vind het vaak gewoon niet de moeite waard om over te schrijven op m’n blog. Toch heb ik onlangs wat leuke dingen gekocht waar ik graag iets over wil schrijven. Verwacht geen waslijst, het zijn gewoon een paar dingen die ik erg leuk vind. Omdat het zo lekker plaatsbesparend is, dit keer eens geen fotootjes onder elkaar maar alle afbeeldingen aanklikbaar en wel in een collage. Wel zo makkelijk!

Zwart shirt met print

Deze heb ik inmiddels al een week of twee en ook al aan gehad. Een zwart losvallend shirtje van H&M met een sportief printje. Grappig is dat ik eerst bijna alleen maar zwarte shirts had en nu bestaat het grootste gedeelte van mijn shirts met korte mouwen toch uit kleurtjes!

Stoffen armbandjes

Deze superleuke armbandjes kocht ik bij een winkeltje genaamd Pand 50, hier in Gorinchem. Ik wist al langer van het bestaan van deze zaak, maar was er nog niet eerder binnen geweest. Wat een leuke spulletjes! Sowieso is het bijzonder dat deze zaak gerund word door drie ondernemers die elk hun eigen spullen verkopen. Erg leuk!

Kettinkje met bliksemschicht

Gescoord in de sale van Oh So Hip en ook nog eens met 25% korting tijdens een actie. Ik wilde al langer een kettinkje met een bliksemschicht (vraag me niet waarom, maar het is zo) en ik vind deze echt superleuk! Simpel maar toch ook stoer.

AZTEC-print tasje

Ook deze komt van Pand 50. Ze hebben daar veel hippie-achtige dingen en laat ik dat hartstikke leuk vinden! Dit tasje vind ik echt geweldig! Hij is van Goa en heeft diverse ritsvakjes en een verstelbare schouderband. Superleuk en vrolijk met al die kleurtjes!

Ring in V-vorm

Ik heb eerder een ring met V-vorm gehad, alleen dan veel dunner. Een keer besteld via Ebay en héél snel lelijk. Deze is van HEMA en ze hadden ‘m in zilver- en goudkleur. Ik ben er erg blij mee, helemaal mijn stijl dit!

Bureaustoel ‘Quin’

In de Weekly Snaps van gister kon je er al over lezen: ik moest een nieuwe bureaustoel. De wieltjes van de oude waren versleten en de nieuwe die ik had besteld, schoven meer over de vloer dan dat ze erover rolden. Sowieso was de stoel eigenlijk wel aan vervanging toe dus besloot ik een nieuwe te kopen. Na lang zoeken werd het de ‘Quin’ van Kwantum. Hij zit heel fijn!

Heb jij onlangs nog wat leuks gekocht?