Alweer een week voorbij. Eigenlijk gaat de tijd best hard als je er niet bij stilstaat. Ik heb in elk geval een prima week gehad. Ondanks de naderende operatie (woensdag!) en dat alles toch best spannend is, heb ik niet of nauwelijks last van angst gehad.

Mezelf aanpakken en gewoon besluiten dat ik geen zin heb (en het geen zin heeft) om me nú al druk te maken over wat er gaat gebeuren of wat de uitslag zal zijn, werkt blijkbaar zó goed dat ik nauwelijks ergens last van heb. Stiekem ben ik best trots, want ik doe dit helemaal zelf!

maandag 27 april

Koningsdag! Niet dat ik daar veel mee gedaan heb. Ik ben twee keer een rondje door de stad gelopen, waarbij ik tijdens de tweede ronde vrienden tegenkwam, waarmee ik wat heb gedronken op de Grote Markt. Het was lekker weer, alleen was er weinig te doen en te zien in de stad.

Desondanks had ik voor de gelegenheid een oranje shirt uit de kast getrokken. De yoghurt foto is trouwens eigenlijk nog van zondag. Turkse yoghurt met walnoten en honing. Superlekker! Alleen is ie bij Istanbul eigenlijk toch nog net iets lekkerder…

dinsdag 28 april

Een sportmatje gekocht, maar het bleek geen succes. Mijn rug was het er niet mee eens, dus blijf ik m’n oefeningen gewoon lekker op bed doen, best hoor. Verder wat foto’s die ik tijdens diverse wandelrondjes met Bas maakte en koken met m’n nieuwe schort aan, die ik van m’n moeder kreeg. Geinig ding wel!

woensdag 29 april

Hartjes op de muur en ‘s avonds lekker gegeten bij Istanbul. Deze keer koos ik voor iets anders dan anders en nam ik iets met vlees, wat redelijk uitzonderlijk te noemen is voor mijn doen. Dit is kalfsdöner en dat lust ik dus blijkbaar ook. Ik heb gedacht dat döner schapenvlees was, maar het is gewoon rundvlees en het smaakt erg lekker!

donderdag 30 april

Eerst wat rommel weggebracht met de steekkar en vervolgens zo’n beetje stad en land afgelopen (oké, alleen mijn eigen stad) voor een nieuwe bureaustoel. Dat viel nog niet mee!

Bij Leen Bakker spotte ik dit grappige tafeltje en weer ergens anders de schattige vogelhuisjes. De bloemetjes zette ik onderweg op de foto en ‘s middags scoorde ik 2 zakken eten van de Turkse supermarkt. Ik maakte verse muntthee en at een kom soep en een broodje bij La Place.

vrijdag 1 mei

Bloesem! O, wat vind ik je mooi! het is alleen nog niet gelukt om echt mooie foto’s te maken. ‘s Middags met m’n moeder naar Sliedrecht omdat de bureaustoel-zoektocht nog steeds niet was afgerond.

We kwamen terecht bij Loods5 waar geen enkele bureaustoel te bespeuren was, maar wel heel veel andere ontzettend leuke spulletjes! Misschien schrijf ik daar aankomende week nog wel over. Na al dat rondkijken was ik afgepeigerd, maar niet veel later bij Kwantum alsnog geslaagd voor een bureaustoel.

zaterdag 2 mei

De nieuwe bureaustoel leek een mankement te hebben, dus in de doos en op de steekkar ermee naar Kwantum. Gelukkig bleek het zo te horen, dus konden we weer naar huis. Voor niets geweest, maar Bas heeft wel weer een paar kilometer steekkar-training gehad. Hij vond het eerst eng, maar loopt er inmiddels netjes naast.

Thuis de nieuwe stoel in elkaar gezet (hij zit lekkerder dan de oude!) en later nog even op pad geweest om wat foto’s te maken. Verder bakte ik pannenkoeken en maakte ik een selfie van mijn look van die dag. Ik draag tegenwoordig vaak een hoge paardenstaart. Lekker makkelijk en leuk!

zondag 3 mei

Een druilerige dag, maar wel even met Bas gelopen. Koud was het niet, dus liep ik in een shirtje met korte mouwen en zonder jas. Ik spotte een leuke blauwe eend en een eveneens blauwe Mini in de stad, een mooie etalage (nog voor Koningsdag denk ik) en een gave motor. Zo zie je maar, zelfs als het regent is er nog genoeg leuks te zien.