Ik heb momenteel zoveel om over te bloggen, dat ik gewoon een beetje in de knoei kom met wat ik wanneer wil plaatsen. Zo is de Only for Men winactie inmiddels afgelopen en had ik eigenlijk zaterdag al een winnaar bekend willen maken en wil ik ook graag een foto-post plaatsen met wat beelden van de Open Havendag van afgelopen zaterdag. Tel daarbij op dat ik vandaag eigenlijk niet al te veel tijd heb voor het schrijven van de Weekly Snaps en een luxeprobleem is geboren!

Anyways. Ik heb besloten geen dingen te gaan verschuiven en er maar even een wat strakkere planning op na te houden, Mijn week bestond uit een operatie, lange wandelingen, eetbare verwennerij, Open Havendag, slaapgebrek en véél verse muntthee. Lees je weer mee?

maandag 4 mei

Maandag liep ik bijna 14 kilometer en wandelde ik onder meer met een vriend. Op de terugweg dronken we muntthee op het terras van Istanbul en Bas trof het ook, want er werd spontaan een bakje dönervlees voor hem gebracht. Daar wist meneer wel raad mee! Verder kocht ik voor het eerst van m’n leven olijven, kwam m’n vader ‘s avonds langs om wat nieuwe planten te brengen en ging ik met hem ook nog naar Istanbul voor een lekker hapje.

dinsdag 5 mei

Op Facebook zag ik een foto gemaakt in een andere wijk, waar ik spontaan besloot maar eens te gaan kijken. Het had daar gesneeuwd (bloesem) en dat leverde grappige foto’s op. Bas vond die roze sneeuw ook wel wat. Verder spotten we kuikentjes en een inktzwarte lucht. Gelukkig was dat al op de terugweg. Ik was weinig thuis omdat ik meer heb gelopen dan thuis gezeten en aan het eind van de dag stond er weer 14 kilometer op de teller! ‘s Avonds zonder al te veel zenuwen voor de operatie in slaap kunnen vallen.

woensdag 6 mei

Mijn verslag van de operatie heb je donderdag al kunnen lezen. Het hartje tekende ik op de ruit van m’n moeders auto, toen we na de operatie naar huis reden. ‘s Avonds was ik erg hongerig en at tijdens het wandelen samen met Bas een half pak Lange Vingers leeg en kocht bij hoge uitzondering een Milka-reep, omdat ik opeens geweldig veel zin in chocolade had. Uiteindelijk at ik hem twee dagen later pas op, maar het gaat om het idee. Behalve een schorre keel en een soort vreetkick, heb ik geen nadelige gevolgen van de narcose gehad.

donderdag 7 mei

Ontbijtje bij La Place en ‘s middags een heerlijke ijscoupe die met recht de Zevende Hemel heet, bij de ijssalon. Uitzonderlijke situaties vragen om uitzonderlijke maatregelen, dus mocht ik mezelf best verwennen. Op de tweede foto zie je trouwens de wond. Het litteken, of tenminste wat het moet gaan worden, is zo’n vijf centimeter lang.

En dat vijf centimeter een hoop uit kan maken, merkte ik wel doordat ik de eerste nachten na de operatie nauwelijks kon slapen, omdat ik niet kon liggen zonder veel last van de wond te hebben. Ik deed mijn helixpiercing weer in en dat was onderhand net zo’n happening als de operatie, omdat het lastig was hem opnieuw in te krijgen, maar het lukte!

zaterdag 9 mei

Zaterdag zou ik aanvankelijk een dag verkeer regelen voor de Marianne Vos Classic wielerronde in Wijk en Aalburg, maar doordat ik al nachtenlang slecht sliep, was ik niet in staat om een hele dag in de weer te zijn en ook nog eens alert te zijn. Omdat ik al minder zie dan een ander, moet ik het juist van die alertheid hebben en die verdwijnt als sneeuw voor de zon als je zo moe bent.

Ik had die nacht op de bank geslapen, omdat ik in bed gewoon niet goed kon liggen en deed ‘s morgens een poging even over de Open Havendag te lopen, maar stond letterlijk te tollen op m’n benen dus ging naar huis om te slapen. ‘s Middags wel even een rondje gedaan en wat foto’s gemaakt, waar dus nog een klein verslagje over volgt.

Ik droeg de armbandjes die ik onlangs bij Pand 50 kocht en die bleken ook leuk bij m’n rokje te passen. De grunge-achtige foto van de Karnemelksteeg (foto 6) vind ik zelf erg gaaf en ‘s avonds ben ik muntthee met honing gaan drinken bij Istanbul en kwam met een blij gevoel thuis. Ik doe liever iets wat ik leuk vind, dan dat ik uren op bed lig te woelen terwijl ik steeds gefrustreerder raak, omdat ik gewoon niet kan slapen. Afgelopen nacht voor het eerst redelijk geslapen!

zondag 10 mei

Een outfit (in een stoffige spiegel) met mijn geliefde zwarte skinny en een nieuw shirtje, wat ik onlangs bij Vero Moda kocht. Er staat ‘Enjoy the ride’ op. Ik ging met Bas naar de stadswal, waar vanmorgen de Poterne opengesteld werd voor bezichtiging.

Dat is een gang die door de stadswal loopt. Ik vind dat soort dingen interessant, dus wilde wel even kijken. Op foto drie zie je de poterne van binnen. De andere twee foto’s maakte ik tijdens de korte wandeling die nog volgde. Het is mooi weer, dus daar moet je gebruik van maken!