Allereerst wil ik graag iedereen bedanken die aan deze winactie heeft meegedaan. Ondanks dat winacties op de één of andere manier nooit zo lekker lopen op mijn blog viel me op dat juist deze winactie één van de meest succesvolle tot nu toe is. Terwijl mannen juist doorgaans minder snel op blogs reageren dan vrouwen.

Erg leuk dus en ook voor mij als blogger. Inmiddels heeft de actie een week gelopen en ga ik vandaag de winnaar bekend maken. De bedoeling was om deze morgen om acht uur al een blogpost online te hebben met daarin de gelukkige winnaar, maar omdat ik gister letterlijk de hele avond heb verslapen en ik ook voor het eerst in bijna een week weer eens goed heb kunnen slapen, volgt ie dus wat later op de dag!

Ik heb de winnaar gekozen via een online random name picker tool en de naam die daar uitrolde, is onderstaande! De winnaar kan vandaag een mailtje verwachten met details om de gewonnen prijs te verzilveren. Alle overige deelnemers nogmaals bedankt voor het meedoen en uiteraard hoop ik dat je EstrellaWeb blijft volgen!

winactie-winnaar-alexander