Omdat ik gisteravond niet bedacht kon krijgen waar ik voor vandaag eens over wilde bloggen en omdat het juist vandaag best wel toepasselijk is om een inspirationele quote te plaatsen, sla ik je vandaag dus met alle liefde en plezier weer eens om de oren met een mooi citaat. Eén die ik vond op Pinterest en die ik erg sterk vind. En sterk zijn? Daar gaat ie juist over.

Je kracht die ontstaat uit je kwetsbaarheden. Hoe onlogisch en vreemd het ook klinkt, het is waar! Ik ondervind dat de laatste weken wederom aan den lijve. Dat ik uiteindelijk zoveel sterker word, doordat ik als het ware geraakt word op één van mijn meest kwetsbare plekken.

Het is iets wat ik niet kon voorzien. De gebeurtenissen zelf niet, maar ook het feit dat ik er mentaal door groei, dat ik juist kracht uit mijn kwetsbaarheid put en merk dat ik het kan, dat ik me staande houd.

quote-vulnerabilities