Een beetje een merkwaardige titel misschien, maar ik wist even niet wat ik er anders van moest maken. De op één na laatste vraag van deze dertig dagen blog challenge die uiteindelijk straks zo’n dertig maanden heeft geduurd, is om drie dingen te noemen waarop ik trots ben.

Ergens in de donkere spelonken van mijn geheugen begon een klein belletje te rinkelen, dat ik toch echt al eerder een dergelijke vraag in deze challenge had beantwoord en inderdaad. Vraag zoveel (ik heb de tel niet bijgehouden), was om te benoemen waarop ik trots ben in m’n leven. Sowieso heb ik in eerdere blogposts al eens geschreven over dingen waarop ik trots ben en ik vond het dus eigenlijk niet echt nodig om daar wéér een compleet artikel aan te wijden.

Dus vermeld ik wat linkjes en omschrijf ik in het kort wat voor dingen ik momenteel trots op ben. Dekt toch nog een beetje de lading, zonder dat het een al te groot verhaal wordt. Schrijven over dingen waar ik trots op ben voelt toch best een beetje akward…

Linkjes

Dingen waar ik trots op ben (19 juli 2013)

Dingen waar ik trots op ben - EstrellaWeb
Ik kwam onlangs op een blog een opsomming tegen van dingen waar de persoon in kwestie trots op was. Ik besloot meteen dat ik zo’n lijstje ook eens wilde maken en mezelf daarbij uit te dagen om ...

Autodidact by nature (23 april 2014)

Autodidact by nature - EstrellaWeb
Ik schrijf zo nu en dan over heel persoonlijke dingen. Zo schreef ik in 2011 uitgebreid over mijn visuele beperking, heb ik mijn blog-bezoekers kennis laten maken met het fenomeen BDD en heb ik na ...

30Days: Trots (22 januari 2015)

30Days: Trots - EstrellaWeb
Uh-oh! Volgens mij ben ik vorige week weer eens wat vergeten hoor! Anyways, dit keer een nieuwe vraag van de 30 dagen blog challenge. Ik ben inmiddels de tel compleet kwijtgeraakt, dus weet niet meer ...

De uitslag / Trots! (19 mei 2015)

De uitslag / Trots! - EstrellaWeb
Ik schreef in de blogpost van 21 april al dat ik die post de titel ‘Trots!’ had willen geven, maar dat wegens de veranderde omstandigheden niet deed. Nu, bijna een maand verder, ben ik nog veel ...
Hier & Nu

Ik ben momenteel vooral trots op wat ik puur en alleen op eigen kracht bereikt heb ten opzichte van mijn angstklachten. Het gaat momenteel echt behoorlijk goed en dat heb ik toch mooi aan mezelf te danken. Ondanks dat ik niet snel over mezelf roep dat ik iets goed heb gedaan,ben ik hier toch wel behoorlijk trots op. Girlpower!

Het lijkt wel of er steeds meer mensen zijn die erg gecharmeerd zijn van mijn hondje. Niet alleen word ik op straat regelmatig aangesproken omdat ze ‘t zo’n leuk beestje vinden, ook heeft ie al twee keer op de Facebook-pagina van GAMMA Gorinchem gestaan en werd ik gisteren gebeld door Riveer, of ze de foto van Bas op de kajak die ik op Twitter plaatste, mogen gebruiken op hun Facebookpagina. Het is dan ook een heel lief en fotogeniek hondje en ik ben stapelgek op hem!

Ergens ben ik best trots op dat ik inmiddels al 13 jaar blog. Zoals ik in deze blogpost al liet weten, ben ik doorgaans niet iemand die dingen lang volhoud, om de simpele reden dat ik mijn interesse vaak al snel verlies. Dat dat hiermee nog niet is gebeurd, is vrij bijzonder. Zelfs fotograferen met mijn camera doe ik soms maanden niet en bloggen doe ik dagelijks!