Een beetje een merkwaardige titel misschien, maar ik wist even niet wat ik er anders van moest maken. De op een-na-laatste vraag van deze dertig dagen blog challenge die uiteindelijk straks zo’n dertig maanden heeft geduurd, is om drie dingen te noemen waarop ik trots ben.

Ergens in de donkere spelonken van mijn geheugen begon een klein belletje te rinkelen dat ik toch echt al eerder een dergelijke vraag in deze challenge had beantwoord en inderdaad.

Vraag zoveel (ik heb de tel niet bijgehouden), was om te benoemen waarop ik trots ben in m’n leven. Sowieso heb ik in eerdere blogposts al eens geschreven over dingen waarop ik trots ben en ik vond het dus eigenlijk niet echt nodig om daar wéér een compleet artikel aan te wijden.

Dus vermeld ik wat linkjes en omschrijf ik in het kort wat voor dingen ik momenteel trots op ben. Dekt toch nog een beetje de lading, zonder dat het een al te groot verhaal wordt. Schrijven over dingen waar ik trots op ben, voelt toch awkward

Linkjes
Hier & Nu

Ik ben momenteel vooral trots op wat ik puur en alleen op eigen kracht bereikt heb ten opzichte van mijn angstklachten. Het gaat momenteel echt behoorlijk goed en dat heb ik toch mooi aan mezelf te danken. Ondanks dat ik niet snel over mezelf roep dat ik iets goed heb gedaan, ben ik hier toch wel behoorlijk trots op. Girlpower!

Het lijkt wel of er steeds meer mensen zijn die gecharmeerd zijn van mijn hondje. Niet alleen word ik op straat regelmatig aangesproken omdat ze het zo’n leuk beestje vinden, ook heeft ie al twee keer op de Facebookpagina van GAMMA Gorinchem gestaan en werd ik gisteren gebeld door Riveer, of ze de foto van Bas op de kajak die ik op Twitter plaatste, mogen gebruiken op hun Facebookpagina. Het is dan ook een heel lief en fotogeniek hondje en ik ben stapelgek op hem!

Ergens ben ik best trots op dat ik inmiddels al 13 jaar blog. Zoals ik in deze blogpost al liet weten, ben ik doorgaans niet iemand die dingen lang volhoud, om de simpele reden dat ik mijn interesse vaak al snel verlies. Dat dat hiermee nog niet is gebeurd, is vrij bijzonder. Zelfs fotograferen met mijn camera doe ik soms maanden niet en bloggen doe ik dagelijks!