In het vroege voorjaar werd ik via m’n site benaderd met de vraag of mijn item over fotograferen met een visuele beperking, samen met wat foto’s van mijn hand, gebruikt mocht worden in het tijdschrift wat uitgegeven zou worden ter ere van het twintigjarig bestaan van de ZieZo Beurs.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit eerder van deze beurs had, maar na een korte check op internet bleek het om een driedaagse beurs te gaan voor iedereen met een visuele beperking. Ik heb niet echt contact met andere slechtzienden, dus misschien daardoor dat ik het niet kende. Ik voelde me in elk geval vereerd dat ze mijn tekst graag wilden gebruiken en gaf mijn akkoord. Het blad zou vervolgens in april op de beurs verspreid worden.

Zelf ben ik niet op de beurs geweest en ik kreeg het tijdschrift pas later, nadat ik nog eens een mailtje had gestuurd of ik nog een exemplaar toegestuurd zou krijgen, vandaar dus dat dit item ook ruim een maand later pas online staat. Ondanks dat het dus in zekere zin al een beetje ‘oud nieuws’ is, vond ik het toch wel de moeite waard om even op mijn blog te vermelden!